Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (02 Kasım 2017)

        BAŞIMIZA NELERGELECEK?

        BUGÜN ve yarın devrede olan Kiron-Satürn dik açısıyla, önemli sorumluluklarımızı yerine getirmek bize ağır gelebilir. Şartların zaman zaman bizi zorladığını düşünebiliriz. Şifalanmak istediğimiz ve hayatımızı düzeltmeyi hedeflediğimiz bazı konularda rahat bir şekilde hareket edemememiz bizi zorlayabilir. Ne yaşarsak yaşayalım, hayatın bize dayatacağı sorumluluklardan kaçmamaya özen göstermemiz gerekiyor.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, fikirsel olarak rahat ve bir o kadar düşüncesiz hareket etmeye meyilli olacaksınız. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanın zevklerini anlamakta zorlanıyorsunuz.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşüncelerinizi kendinize saklamak öne çıkabilir. Bazı iş arkadaşlarınızla aranızda güvensizlikler oluşabilir. Ortak ödemeler kendinizi engellenmiş hissetmenize yol açabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal çevrenizle keyifli planlar devreye girebilir ama sevginizi onlara aktarmakta zorlanabilirsiniz. Size pozitif yaklaşanlara her zamankinden daha çok ihtiyacınız olabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda vakit harcayacak ve göz önünde olacaksınız. İş alanlarınızda şanslısınız ama kendinizi aşırı zorlamayın. Bazı iş görüşmeleri ve seyahatlerinizde sıkıntılar oluşabilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dış ortamlarda daha keyifli olabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlara sevginizi gösterirken dikkatli olun. Özel hayatınızın sorumlulukları, parasal yönden engellendiğinizi hissettirebilir.

        REKLAM

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaklaşa para konuları ön plana çıkabilir. Yapılacak alışverişler size kendinizi iyi hissettirecek. Ailevi sorumluluklarınızı hayatınızdaki insanın anlamasını arzu edebilirsiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınıza odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla yapacağınız planlar sizi mutlu edebilir. İşinizle ilgili sorumluluklarınız artarken, bu durum üzerinizde baskı oluşturabilir.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapılması gereken günlük işleriniz devreye girmeye başlayacak. Sağlığınızla ilgili konular hayatınızın merkezinde olabilir. Parasal sorumluluklarınız nedeniyle canınız sıkılabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatın daha çok keyifli yanlarına odaklanacaksınız. Sevdiğiniz insanla kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz. Arkadaşlarınızdan duyacağınız bazı şeyler pek hoşunuza gitmeyebilir.

        REKLAM

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, evinizde veya ailenizin yanında olmak isteyeceksiniz. Bir görüşme bazı işlerinizi yarıda bırakmanıza neden olabilir. İletişimsel işlerinizde moralinizi yüksek tutun.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevrenizle geçirilecek vakitler sizi bekliyor. Kafanızdaki şüphelerden uzaklaşıp yapacaklarınıza odaklanmalısınız. Parasal yönden kendinizi yetersiz hissedebilirsiniz.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal konulara odaklanacaksınız, harcamalarınız artabilir. İşle ilgili konularda kendinizi mutlu hissedebilirsiniz ama iş sorumluluklarınız kendinize önem vermenizi engelleyebilir.

        HANDE KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ