Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (04 OCAK 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        BUGÜN ve yarın öğlene kadar Ay, Aslan burcunda dolaşacak. Dolaşım sistemimiz uyarılıyor. Bedenimizdeki enerjiyi tüketmeliyiz. Beslenmede protein günleri olduğundan zengin besinler tüketme eğiliminde olabiliriz. Randevular, sahne sanatları, müzikaller, sergiler, tiyatro oyunları, galalar ve yeni bir şeyin gösterime girmesi için olumlu günlerdeyiz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün oldukça aktif, yoğun ve hareketli geçecek. Sosyal ortamlardaki planlarda orijinalliğinizi ortaya koyacaksınız. Birden fazla işle uğraşmak sizi mutlu edebilir.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Eviniz ve ailenizle ilgili konular gündeminizde olacak. İş alanlarınızda önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Esneklik size puan kazandıracak. Sinirinizi özel ilişkilerinizden çıkarmayın.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecekle ilgili planlarınız adına harekete geçmek isteyeceksiniz. Sosyal çevre desteği üzerinizden eksik olmayacak. İş yaptığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hırslı taraflarınız parasal konularda acele kararlar almanıza neden olabilir. Harcamalarınızı gerçek isteklerinize göre yapmaya çalışın. İş alanlarınızda esnek olacaksınız.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde önemli görüşmeler içinde olacaksınız. Bir anlaşma gündeme gelebilir. Aile hayatınızda kolay parlamaya açıksınız, dikkatli olmalısınız.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi birçok konuda kopuk ve dağınık hissedebilirsiniz. İş alanlarınızda güzel görüşmeler yapabilirsiniz. Gün içinde, hayata ve yapacaklarınıza esnek yaklaşacaksınız.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sosyal ortamlarda keyifli etkiler altında olacaksınız. Yaratıcılığa dayalı işlerde bir partnerle ilerlemek size daha kolay gelebilir. Maddi konularda kolay parlamaya açık olacaksınız.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda yapılması gerekenleri iyi tespit edecek ve kolay halletmenin yollarını bulacaksınız. Hızlı hareket etme arzunuz göz önünde olacağınız ortamlarda sizi zorlayabilir.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Düşündüklerinizle uyguladıklarınız örtüşmeyebilir. Dış ortamlara bağlı işlerinizde şansınız yüksek olacak. Yakın çevreniz aşk hayatınızda size yeni kapılar açabilir.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Her şey lehinize gelişiyor sadece etrafınızdaki güzellikleri fark etmeniz gerekiyor. Bir gayrimenkul konuşması söz konusu olabilir. İnsanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerde şans sizden yana olacak. Fikirlerinizi karşı tarafa aktarabilirsiniz. Yakın çevrenizle esnek bir iletişime girin. Kariyerinizde hızlı gelişmeler yaşanacak.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yapamadıklarınızı gözünüzde büyütmekten kaçının. Sosyal ortamlarda bazı dedikodular önünüze gelebilir. Maddi konularda esnek ve rahat etkilerle dolu bir gün içindesiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ