Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (11 NİSAN 2018)

        BAŞIMIZA NELER GELECEK?

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş-Plüton karesiyle, bazı işlerimizde ve eşyalarımızda bozulmalar oluşabilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta ve kendimizi onlara ifade etmekte, göstermekte zorlanabiliriz. Diğer yandan Venüs-Mars olumlu açısıyla karşı cinsin ilgisini bugünlerde üzerimizde fazlasıyla hissedebiliriz.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İş alanlarınızda üzerinizde güç uygulamak isteyenlerle ego sürtüşmelerine girmeyin. Maddi konularda doğru enerjiyle çok güzel sonuçlar elde edeceksiniz.

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Bazı işlerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. Yeni işler kapıda, çok da üzülmeyin. Hem iş hem de özel hayatınızda ilişkilerinizden faydalar görebilirsiniz.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Parasal desteklerinizde sorunlar oluşabilir. Ego sürtüşmelerinden mutlaka uzak durmalısınız. Bir insana karşı derinden ve gizli bir hoşlanma duyabilirsiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortak iş yaptığınız insanlarla ilişkilerinizde bozulma ve zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Özel hayatınızda da bazı ego sürtüşmeleri karşınıza gelebilir.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir seyahat veya eğitim işiniz ertelenebilir ya da sağlığınız yüzünden siz bir seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizde güzel bağlar oluşabilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün, gereğinden fazla para harcamaktan kaçının ve aşk hayatınızda aksiliklere açık olun. İnatçı davranışlarınız sevdiğiniz insanla aranızı açabilir.

        REKLAM

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Aile ilişkilerinizde bozulmalar oluşabilir. Biraz daha esnek olmaya çalışmalısınız. İş hayatınızdaysa parasal olarak kalıcı çözüm arayışlarınız devam edecek.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre iletişiminizde sorunlara açıksınız. Bazı sağlık bozulmaları sizi ve çevrenizi zorlayabilir. Özel hayatınızdaysa güzel etkiler altında olacaksınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Maddi konularda bazı işlerinizde sorunlar görülebilir. Günlük işlerinizde güzel bir düzen oturtabilirsiniz. Karşı cinsin ilgisini üzerinizde hissedebilirsiniz.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir aile büyüğüyle aranız açılabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar devreye girerlerse her şey daha rahat hallolabilir. Diğer yandan aşkı içinizde hissedebilirsiniz.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bazı işleriniz sizin elinizde olmayan nedenlerle iptal olabilir veya bozulabilir. Ev ve aile ilişkilerinizdeyse özellikle karşı cinsle aradığınız huzuru bulacaksınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Para konuları canınızı sıkabilir. Ego sürtüşmeleri en çok arkadaş ilişkilerinizi zorlayacak. Yakın çevrenizden bir insanla yeni aşka yelken açabilirsiniz.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ