Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (25 MART 2018)

        AY BİZE NELER FISILDIYOR?

        Bugün ve yarın Ay, Yengeç burcunda dolaşacak. Bugünlerde, geçmişe duyulan özlem artar, eski konular gündeme gelir. Ailemizi koruma içgüdüsü daha çok ön plana çıkar. Duygusal anlamda fedakârca davranışlarda bulunuruz. Sevgilimizle ya da eşimizle romantik vakitler geçiririz. Ancak moral bozukluğuna ve çevremizdekilere karşı ön yargılı davranmamaya dikkat etmeliyiz. Yemeye, yedirmeye veya sıvı tüketmeye düşkünlüğümüz artabilir.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İşlerinizi evinizden tamamlamak isteyebilir veya işinizden arta kalan zamanlarda ailenizle ilgilenmeyi tercih edebilirsiniz. Her şeyi kendiniz için yapmayı düşündüğünüz bu dönem sevdiklerinize vakit ayırmak ruhunuza iyi gelebilir.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Güne iletişiminiz yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Başkalarının fikirlerine karşı kendi fikirlerinizi yetersiz bulabilirsiniz. Karşılaştırmalardan kaçının ve olayları gözünüzde büyütmeyin. Bu pazarı yakın çevrenizdeki insanlarla geçirin.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızı paylaştığınız kişiyle parasal konularda güç savaşına girmemeye çalışın. Arkadaşlarınız arasında onlar sizin fikirlerinizi, siz de onların fikirlerini önemsemekte zorlanabilirsiniz. Yine de sahip olduklarınızı önemseyeceksiniz.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Özel hayatınızda karşı tarafın size yapacağı güç gösterileri pek hoşunuza gitmeyebilir. Tamamen kendi isteklerinize odaklanacağınız bugün değişik planlar, aktiviteler gündeme gelebilir. Zorluklardan sıyrılmak isteyeceksiniz.

        REKLAM

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ağır hareket edecek, düşüncelerinizi dile getirmekte isteksiz olacaksınız. Hızlı bir programınız varsa bugün dikkatli olmalı ve sizi zorlayacak ortamlardan kaçınmalısınız. Kendinize ve ruhunuza gereken özeni göstermeyi unutmayın.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün sosyal çevre ve arkadaş ortamlarınız hareketli ve dinamik olabilir. Bulunacağınız çevrelerde moralinizi çok çabuk aşağıya çekebilirsiniz. Gizli kalması gereken konular açığa çıkabilir, duyacaklarınızı kendinize saklamayı deneyin.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Başkalarını düşünerek hareket etmeniz bugün önemli konularda ve işbirliklerinde sizi zorlayabilir. Özel yaşantınızda bugün sevdiğiniz insana karşı sabırsız davranışlar sergileyebilirsiniz. Gerilimler size hiç yakışmıyor.

        REKLAM

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Seyahat, iletişim veya eğitime dayalı konular daha fazla ön planda olacak. Bugün gezmek, dolaşmak ve iş konularından uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Duygularınıza söz geçiremediğiniz yerde mantığınızdan destek almalısınız.

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ortaklaşa para konularınıza odaklanabilirsiniz. Parayla ilgili sorumluluklar kendinizi sınırlanmış hissettirebilir. Kafanıza göre harcama isteğiniz bu aralar yüksek. Özel hayatınızda mantığınızla duygularınız gün içinde çakışacak.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün koşullar elinizde olmayacak ve gerek günlük hayatınızda, gerekse özel hayatınızda karşı tarafın isteklerine göre davranacaksınız. İlişkinizde kendi isteklerinizi göz ardı etmeyin ve sevdiğinizle daha net bir iletişim içine girin.

        REKLAM

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        İletişime dayalı işlerinizde biraz isteksiz olabilirsiniz. Geleceğinize umutla bakmalı ve kendi enerjinizi aşağıya çekmemelisiniz. Yapmanız gerekenleri kafanızda büyütmeyin ve bugün sizi rahatlatacak ortamları tercih edin.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Paraya dayalı işlerinizde bugün risk almamaya ve düşüncesiz davranmamaya özen gösterin. Gün içinde çok çabuk fikir değiştirebilir ve düşüncesizce davranmaya müsait olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar sizi keyiflendirebilir.

        BUGÜN DOĞANLAR

        Bugün doğduysanız yaratıcı, sanatsal, anlayışlı, dürüst bir insansınız. Sempatikliğiniz ve dürüstlüğünüz yaşamda birçok kapıyı size aralayacak. Güzel sanatlar, halkla ilişkiler, sosyal alanlarda bir iş sizi başarıya götürebilir. Yaratıcılığınızı kullanmalısınız. Bu sene aşk hayatınızda önemli atılımlar gerçekleştirebilirsiniz. İlişkilerinizi çok zorlamayın.

        REKLAM

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ