Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları (29 Mayıs 2018)

        BAŞIMIZA NELERGELECEK?

        BUGÜN öğleden sonra Yay burcunda bir dolunay oluşacak. Dolunay, din, felsefe, yüksek öğrenim, eğitim, seyahat, turizm, yabancılarla yapılacak olan işler ve ticarette önemli olayları karşımıza getirebilir. Elimizdeki bilgilerin gerçekliği sorgulanabilir. Dolunay zamanında oluşan Güneş-Satürn olumsuz açısının etkisiyle sorumluluklarımız üzerimizde stres yaratabilir. Gereksiz inatçılıktan kaçınmalı, hayata karşı her zamankinden daha esnek olmalıyız.

        KOÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, seyahat, eğitim, medya ve hukuk alanlarında önemli sonuçları hayatınıza taşıyabilir. Uzaktaki akrabalarınızdan alacağınız önemli haberler devrede olabilir.

        REKLAM

        BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ortaya çıkacak bir borç veya ödeme sizi sıkıştırabilir. Bu dolunayda daha çok parasal konulara odaklanabilirsiniz. Yaşayacağınız olaylar size farklı bir anlayış kazandırabilir.

        İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Birkaç gün boyunca özel hayatınızda hassaslıklara açık olabilirsiniz. Kendinize odaklandığınız bu dönemde, partnerinizin hayatındaki olaylar da önem kazanabilir.

        YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir iş seyahati oluşabilir veya iş ve hizmet alanlarınızda bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Her şeyi gözünüzde büyütmeyin ve sağlığınıza mutlaka gereken özeni gösterin.

        ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        Çocukla ilgili oluşumlar ve bazı sanatsal işlerinizin karşılığını almak önem kazanabilir. Aşk olgusu öne çıkacak. Daha çok özel hayatınıza odaklanmanız gerekebilir.

        BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kariyer hayatınızı ve aile yaşantınızı dengeye sokmaya çalışmalısınız. Aile büyüklerinizle gerilimlerden uzak durmalısınız. Sorumluluklarınızla baş etmeyi öğrenmelisiniz.

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın çevre ilişkileriniz gündeminize yerleşebilir. Hassaslıklara açık olacaksınız. İhmal ettiğiniz insanlarla arayı kapamalı ve yakınınızdaki insanlara daha fazla önem vermelisiniz.

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, parasal konuları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Para hesabınızı iyi yapmalı, dengenizi iyi sağlamalısınız. Aşka ve eğlenceye dayalı harcamalarınız fazla olabilir.

        REKLAM

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Dolunay, bazı hayati kararlar almanıza neden olabilir. Özel hayatınızda olup bitenlerle ve partnerinizle uğraşmak durumunda kalacaksınız. Sağlığınıza dikkat etmeniz gerekiyor.

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kontrolünüz dışında gelişecek olaylara karşı çok dikkatli olmanız gerekiyor. Hesapta olmayan birtakım gelişmeler yaşanabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Arkadaşlarınızın ve yakın çevrenizin sorunları daha fazla önem kazanmaya başlayabilir. Stres yaşamamak için özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasında denge kurmalısınız.

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        REKLAM

        İş alanlarınızda iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. Aile hayatınıza bu kadar çok odaklanmışken, iş hayatınızın da hızlanması, dengeyi çok iyi sağlamanız gerektiğine işaret ediyor.

        Hande Kazanova / HT MAGAZİN

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ