Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Haberler Hayran filmi izlenme rekorları kırıyor

        Her yıl milyon dolarlık prodüksiyonlarla beyazperdeye gelen süper kahraman filmlerini hepimiz büyük heyecanla bekliyoruz. Neredeyse bir asırdır süren Marvel ve DC evrenlerinin arasındaki tatlı rekabete Warner Bros ve Disney'in de katılmasıyla endüstri almış başını gidiyor gibi gözüküyor.

        Amerikan popüler kültürünün temel taşlarından olan çizgi-roman dünyası, cgi (computer generated images) efektlerin de inandırıcılık ve kalitede tavan yapması ile artık eskisinden de daha etkileyici bir hal almışa benziyor.

        Ancak ana akım sinemanın yanında çok sayıda hayran filmi de Youtube'da boy göstermeye ve inanılmaz izleme rakamlarına ulaşmaya başlamış durumda. Aklınıza gelebilecek neredeyse her kahramanın kısa/uzun hayran filmleri çekilirken, bunların bazıları prodüksiyon olarak gerçekten ciddiye alınacak cinsten oluyor.

        Bu yılın hit filmlerinden Spider-Man:Homecoming Marvel'ın en sevilen ve kimilerine göre gelmiş geçmiş en sevilen kahraman olmasıyla hak ettiği beyazperde uyarlamasına kavuşmuş gözüküyor.

        Öte yandan Jesse Scimeca'nın çektiği bir hayran filmi olan Marvel Knights: Spider-Man, 13 milyona dayanan izlenme rakamıyla hayran filmlerinde başı çekiyor. 6 dakikalık filmde Spider-Man'in standart bir gününden kesitler verilirken, gelecekte karşılaşacağı düşmanlarına dair de ipuçları veriliyor.

        Bu arada sevgili Popcorn okuyucuları, bizden söylemesi; Tıpkı Marvel filmlerinde olduğu gibi, kapanış jeneriklerini sonuna kadar takip etmenizi tavsiye ederiz! Sizi bir sürpriz bekliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ