Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazal Kaya: Ali’yle gurur duyuyorum - Magazin haberleri

        HT Magazin'de yer alan habere göre, Atay’ın yönettiği, başrollerini Ahmet Mümtaz Taylan, Alper Kul, Sarp Apak, İrem Sak ve Mehmet Özgür’ün paylaştığı ‘Ölümlü Dünya’ filminin galası, önceki akşam yapıldı. Komedi-aksiyon türündeki filmin galasına çok sayıda ünlü katıldı.

        Galaya sevgilisi Hazal Kaya’yla birlikte katılan Ali Atay, “Filmde Yeşilçam esintisi var, bunun için özel bir çalışma yaptık. Samimiyet ve mutlu edecek aile tablosu olsun istedik” diye konuştu.

        Atay’ın hakkında “O benim öz annem, kendisiyle çalışmak benim için onurdur” dediği Ahmet Mümtaz Taylan ise film için, “Zor zamanlarımızda, 2 saatimizi ayırıp moral bulacağımız, gülümseyeceğimiz bir film oldu” diye konuştu. Film, yarın vizyona girecek.

        REKLAM

        OYUNCULARDAN TAM PUAN

        ‘Ali’yle gurur duyuyorum’

        Hazal Kaya, sevgilisi Ali Atay’ın çektiği filmi şahane bulduğunu söyledi ve “Ali’yle gurur duyuyorum” dedi. İkili, birlikte yazdıkları bir senaryoda yine birlikte rol almak istediklerini söyledi.

        ‘Mis gibi bir film’

        Ozan Güven, “Oyunculuk anlayışıyla ve senaryosuyla mis gibi bir film olmuş. İnsanların hayallerini gerçekleştirmesi çok güzel, şahane bir film” diye konuştu.

        ‘Çok eğlendik’

        “Çok keyifli bir film olmuş, çok eğlendik” diyen Damla Sönmez, ekledi: “Oyuncuları teker teker izlemek çok zevkli. Umarım gişesi çok başarılı olur.”

        ‘İzlediğim en iyi aksiyon komedi’

        Murat Cemcir, filmle ilgili düşüncelerini, “Şu ana kadar izlemiş olduğum en iyi aksiyon komedi filmi. Herkes çok iyi oynamış” diyerek dile getirdi.

        ‘Şahaneydi’

        “Bu tarz filmlere ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum” diyen Ali Sunal ekledi: “Çok eğlendim. Herkesin ellerine sağlık, şahaneydi.”

        Ölümlü Dünya’ ekibi, objektiflere birlikte poz verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ