Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hazal Kaya: Oğlum şeftali seviyor galiba - Instagram Magazin haberleri
        1

        Aşk-ı Memnu, Adını Feriha Koydum ve Bizim Hikaye gibi birçok dizide rol alan oyuncu Hazal Kaya, şubat ayında kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ali Atay ile evlenmişti.

        2

        5 yıllık beraberliklerini nikah masasına taşıyan çift, geçtiğimiz aylarda anne-baba olacaklarını duyurmuştu.

        3

        İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde hamile fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmıştı. Kaya, paylaşımına, "Onlar bizi çekmeden ben paylaşayım dedim. Tanıştırayım; Fikret Ali" notunu düşmüştü.

        4

        Eğlenceli pozlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Kaya, bu kez oğlu ile ilgili paylaşım yaptı. Şeftali yediği anları takipçileriyle paylaşan Hazal Kaya, "Oğlum şeftali seviyor galiba" ifadelerini kullandı.

        5

        Evlendikten sonra hamile olduğu yönünde haberler çıkan ve haberleri yalanlayan Kaya, daha sonra müjdeli haberi sosyal medya hesabından duyurmuştu.

        6

        Ünlü oyuncu, "Açıklamaktan çok mutluluk duyuyorum ki; evet, hamileyim. Bebeğimiz tam 11 haftalık oldu. İlk 2 ay bebek için hassas zamanlar olduğu için, hak verirsiniz ki paylaşmak istemedik. Son kontrolümüz çok iyi geçti ve sevinçle mutluluğumuzu paylaşmak istedik" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ