Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü'den bikinili tatil pozu! - Magazin Haberleri
        1

        'Kuzey Güney' ve 'Medcezir' dizileriyle büyük bir şöhret yakaladıktan sonra pek çok yapımda rol alan Hazar Ergüçlü, tatil sezonunu açtı.

        2

        Önceki gün bikinili pozlarını paylaşan Ergüçlü, fotoğraflarına "That summer, güneş lekeleri, uzun saçlarım and that feeling" notunu düştü.

        3

        30 yaşındaki ünlü oyuncu, annesi Neşe Ergüçlü ile fotoğrafını da yayınladı.

        4

        "OYUNCU OLMASAM HABERİN İÇİNDE OLURDUM"

        Ergüçlü, geçtiğimiz aylarda verdiği SHOW TV'den Ömür Sabuncuoğlu'na röportaj vermişti. Kıbrıslı bir ailenin çocuğu olan Ergüçlü, anne ve babasının gazetecilik yapmasına ilişkin soruya, "Bir ara haberci olmayı düşündüm ama aklımdan çabucak geldi geçti. Gazeteci olmuş olsam haberci olmayı isterdim. Babam genel yayın yönetmenliği yaptı, annem hala haberle iç içe... O yüzden habere daha yakın olurdum." yanıtını vermişti.

        5

        "EVLİLİK FİKRİNİ ONUR'LA KONUŞUYORUZ"

        Yönetmen Onur Ünlü ile uzun süredir devam eden ilişkilerine dair samimi itiraflarda da bulunan Hazar Ergüçlü, "Evlilik fikri uzak veya yakın diyemem. Zaman zaman bunu Onur'la konuşuyoruz. Evlilik bir gün olacaktır. Anne olmayı ve çocuk sahibi olmayı çok istiyorum!" şeklinde konuşmuştu.

        6

        "ONUR'LA KENDİM OLMAYI ÖĞRENDİM"

        Ünlü oyuncu, daha önce de "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ