Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hazar Ergüçlü, Onur Ünlü'ye poz verdi - Magazin haberleri
        1

        Hazar Ergüçlü, yönetmen sevgilisi Onur Ünlü'yle Ege koylarında tatil yapıyor. Ünlü oyuncu, önceki gün Ünlü'ye poz verdi. Tatilinden kesitleri yayınlayan Ergüçlü'nün paylaşımları takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        Onur Ünlü ile mutlu bir birlikteliği olan Ergüçlü, geçtiğimiz günlerde ilişkisiyle ilgili samimi açıklamalarda bulunmuştu.

        Ünlü oyuncu, "Onur'dan provokatif olmayı öğreniyorum. Seni hep anda tutuyor, hiç bırakmıyor. Normal sohbet ederken öyle bir şey söyler ki aklında başka bir şey varken konuşmak diye bir şey söz konusu değildir. Tam olarak burada değilsen konuyu kesinlikle kaçırırsın. Sürekli hazır ve burada olman gerekiyor. O provokatiflikle başa çıkabilmek acayip bir şey yani. Bir cümlede anlatacak olursam; onunla kendim olmayı ve bununla da gurur duymayı öğreniyorum." demişti.

        2

        Yaz mevsiminin başlamasına sayılı günler kala bazı ünlü isimler tatil sezonunu açtı. Kimi ailesiyle, kimi de arkadaşlarıyla tatile çıktı ve keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı. İşte o isimlerden bazıları...

        3

        Ünlü şarkıcı Tuğba Özerk, 17 günlük tam kapanmayı Alaçatı'da geçirdi. Özerk, evinin bahçesine çekilen fotoğrafları Instagram'da paylaştı.

        7

        Şarkıcı Mustafa Ceceli, eşi Selin İmer ile birlikte yaz sezonunu Bodrum'da açtı. Ceceli, eşi ile birlikte çekildiği bu fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı.

        8

        Buse İskenderoğlu, sezonu Miami'de açtı. İskenderoğlu, iddialı fotoğraflarını da sosyal medya hesabında paylaştı.

        9

        Dizisi geçtiğimiz haftalarda final yapan Ebru Şahin, sevgilisi Cedi Osman ile Maldivler'e gitti. Şahin, duş altındaki pozunu Instagram'da paylaştı.

        10

        2016 yılında nikah masasına oturan ve mutlu bir evlilik sürdüren Berkay Şahin-Özlem Ada Şahin çifti, 17 günlük kapanmanın ardından soluğu Bodrum'daki evlerinde aldı.

        11

        Kendisi gibi oyuncu olan Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, oğlu Ali ile birlikte soluğu Bodrum'da aldı.

        12

        Şarkıcı İrem Derici, 17 günlük kapanmanın ardından soğulu Antalya'da aldı. Ayna karşısında bikiniyle poz veren Derici, çekildiği bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

        13

        2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ise Miami'ye gitti. Günlük hayatından sık sık kesitler yayınlayan Şahin, tekneden yeni fotoğrafını paylaştı.

        14

        Geçtiğimiz günlerde Mısırlı milyarder Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturma kararı aldığını açıklayan Şeyma Subaşı, Ibiza'da tatil yapıyor.

        15

        Model Ece Sükan, bir süredir Bodrum'da bulunuyor.

        16

        Geçtiğimiz yaz koronavirüs salgını nedeniyle evinin çatısında güneşlenen sosyetik güzel Eda Taşpınar, seyahat kısıtlamalarının kalkmasıyla birlikte tatil sezonunu New York'ta açtı.

        17

        İş insanı Kaan Demirağ'dan ilk bebeğini kucağına almak için gün sayan Türk sinemasının usta oyuncusu Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, Bodrum'da tatil yapıyor.

        18

        Oyuncu ve sunucu Müge Boz da eşi ve kızı Vina ile Ege kıyılarında.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ