Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Heidi Klum kızı Leni için babasına dava açtı - Magazin haberleri
        1

        Alman model Heidi Klum, iş insanı Flavio Briatore ile ilişkisinden dünyaya gelen ve kendi soyadını kullanan kızı Leni Klum için babası Günther Klum'a karşı hukuk mücadelesi veriyor.

        2

        KIZINDAN HABERSİZ BAŞVURUDA BULUNDU

        İngiliz gazetesi The Mirror'a göre; Klum'un babası, torunu Leni’nin ismini ticari marka olarak tescil ettirdi. Günther Klum ayrıca torununun takma adı olan Mausekatze'yi (fare kedisi) de ticari marka haline getirdi.

        Bu işlemleri kızı Heidi'ye haber vermeden, Avrupa Birliği Marka Tescil Kurumu'na (EUIPO) gizlice başvurarak yapan Günther Klum, Leni’nin adını artık kozmetik, müzik ve modada kullanabilecek.

        3

        BABASINA DAVA AÇTI

        Bu olayların ortaya çıkmasının ardından Heidi Klum, babasına dava açtı. Klum, kendisinden izinsiz yapılan işlemin iptalini ve kızı Leni'nin marka isminin kendisine verilmesini istedi. Ticari markalaşmanın kötü niyetle yapıldığı kanıtlanırsa Günther Klum’a 6 ay hapis ve 250 bin euroluk para cezası verilmesi söz konusu.

        4

        Baba Klum, Instagram hesabından kızının avukatlarının gönderdiği belgelerle birlikte "Beni bir de hapisle tehdit ediyorsun!" diyerek tepkisini dile getirdi.

        Günther Klum, ayrıca torununun adını babaannesinden aldığını belirtip, "Leni Klum ticari markasının hakları bendedir" diyerek kızı Heidi Klum'a meydan okudu.

        5

        Klum'un 2019'da üçüncü evliliğini gerçekeştirdiği 'Tokio Hotel' grubunun gitaristi Tom Kaulitz ile babası Günther Klum'un anlaşamadığı, ünlü modelin bu nedenle 1992'den beri kariyerine yön veren babasıyla ticari bağlarını kopardığı belirtiliyor. Baba Klum'un kızının 2019'daki düğününe gitmemesi de bu iddiayı güçlendiriyor.

        6

        4 ÇOCUK ANNESİ

        Öte yandan dünyaca ünlü model Heidi Klum, 1997’de saç tasarımcısı Ric Pipino ile dünyaevine girmişti.

        Ancak ikili, 2002'de yollarını ayırmıştı.

        7

        Heidi Klum, boşandıktan sonra bir süre iş insanı Flavio Briatore ile aşk yaşamıştı.

        Fakat Briatore ve Klum'un ilişkileri resmiyete geçmeden bitmişti. İkilinin bu birliktelikten Leni adında bir kızı bulunuyor.

        8

        Heidi Klum, 2005 yılında da İngiliz şarkıcı Seal ile nikah masasına oturmuştu.

        Ancak ikili, 2014'te yollarını ayırma kararı almıştı.

        Klum ve şarkıcının bu evlilikten Henry, Johan ve Lou olmak üzere üç çocuğu bulunuyor.

        9
        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ