Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Herkes Lincoln Henrique'yi konuşuyor - Geceye damga vurdu - Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi’nde Slovacko’yu 3-0 mağlup ettiği mücadelede sarı-lacivertli futbolcu Lincoln Henrique yıldızlaştı.

        2

        Maçın 17. dakikasında Emre Mor’un golünde pası veren Henrique, 45+2. dakikada serbest vuruştan ve 81. dakikada uzaktan taptığı vuruşla iki kez fileleri sarstı.

        3

        Brezilyalı futbolcu, 2 gol 1 asistle müsabakadaki tüm gollere etki ederken, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ayakta alkışlandı. Brezilyalı oyuncu, Dinamo Kiev eşleşmesinde her iki maçta da sonradan oyuna dahil olmuştu.

        4

        İşte Lincoln Henrique yorumları:

        5

        ŞANSAL BÜYÜKA: İlk defa izledim. Yanılır mıyım bilemem. Elbette bir Alex değil... Asla değil... Ama Alex sonrası uzun yılların ardından ilk defa Fenerbahçe’de bir futbol aklı gördüm: Lincoln Henrique...

        6

        UĞUR MELEKE: Dünün konuşulmaya değer tek adamı Gustavo Henrique değildi elbette. Hazırlık döneminde inişli-çıkışlı bir grafik çizen Lincoln beni ziyadesiyle mahcup etti, hem özgüveni hem de kalitesiyle onu izlemek bir zevkti dün gece.

        7

        TWITTER'DA YAZILANLAR

        - Lincoln'ü isterken Jesus'un bir bildiği varmış. Umarım hocalara saygı duymayı öğreniriz. İnanın Jesus bu işi hepimizden iyi biliyor.

        8

        - Duran oyun akan oyun fark etmez Lincoln Henrique füzeyi atar

        9

        - Lincoln'un golleri kaptan Alex'i hatırlattı. İnşallah onun gibi efsane olur.

        10

        - Lincoln Henrique… Eğer futbol bir sanatsa, icra ettiği sanatta olağanüstü yeteneklere sahip bir kişi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ