Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Çelikkol: Ekmeği ayrana bastığımız zorlu bir süreçti! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Oyuncu İbrahim Çelikkol, oğlu Ali'yi tıraş ettirmek için Etiler'deki bir kuaförde görüntülendi. Çelikkol ve çocuğuna yakın arkadaşı Birce Akalay da eşlik etti.

        2

        İbrahim Çelikkol, gazetecilerin sorularını yanıtlarken 2 yaşındaki oğlu Ali'yle de Akalay ilgilendi.

        3

        Ancak kısa bir süre sonra kameraya merak salan Ali, babasının yanına geldi. Ünlü oyuncunun oğlunun mikrofonlarla oynaması, ortaya renkli görüntülerin çıkmasına neden oldu.

        4

        "ALİ'NİN SAÇLARINI KESTİRMEYE GELDİK"

        İbrahim Çelikkol, "Ali'nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum." diye konuştu.

        5

        "TOPLUM OLARAK ÇOK GÜÇLÜ BİR MİLLETİZ"

        Üç ay önce Türkiye'yi saran orman yangınlarında Marmaris'te en ön saflarda mücadele eden Çelikkol, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

        İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm.

        6

        ALEVLERİN İÇİNE DALMIŞTI

        Ünlü oyuncu, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını söndürmek için çalışmalara gönüllü olarak katılmıştı. İbrahim Çelikkol, en önde hortum taşıyarak, alevlerin içine dalmıştı.

        7

        2017'DE EVLENMİŞTİ

        Öte yandan iç mimar Mihre Çelikkol ile 2017'de nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol, 2019'da oğlu Ali'yi kucağına alarak, ilk kez babalık duygusunu yaşamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ