Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol çifti Kapadokya'da - Magazin haberleri
        1

        2017 yılında nikah masasına oturan İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol çifti, 2019'da oğulları Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-babalık duygusunu yaşamıştı.

        2

        AŞK POZU

        Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Çelikkol, geçtiğimiz gün eşi ve arkadaşlarıyla birlikte Kapadokya'ya gitti.

        Mutlu bir evlilik sürdüren çift, birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından yayınladı.

        3

        Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören İbrahim Çelikkol-Mihre Çelikkol'un karelerine; Birce Akalay ve Ahmet Rıfat Şungar gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        4

        "DOĞA İÇİNDE MUTLUYUZ"

        Geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte Sarıyer'de objektiflere takılan Çelikkol, "Biz eşim ve oğlum ile doğa içinde mutluyuz. Pandemide pek bir şey yapmadık" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        "BABA OLMAK ÇOK KEYİFLİ BİR DUYGU"

        Ali adını verdikleri iki yaşındaki çocuklarının iyi olduğunu belirten ünlü oyuncu, "Maşallah Ali büyüyor. Doğanın içinde sağlığı sıhhati yerinde. Baba olmak çok keyifli bir duygu, her şey huzurlu" demişti.

        Birce Akalay ile aynı dizide olacak olan İbrahim Çelikkol, konuyla ilgili, "Birce çok yakın dostum. Tekrar yeniden bir arada olacak olmak gurur verici" şeklinde konuşmuştu.

        6

        "KIYMETLİMİN GÖZÜNDEN"

        Öte yandan geçtiğimiz senelerde ikilinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmişti.

        İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından eşinin çektiği fotoğrafı "Kıymetlim'in gözünden" notu ile paylaşarak, çıkan dedikoduları yalanlamıştı.

        7
        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ