Bakan Soylu: Bildiklerimi bilseniz sabaha kadar uyuyamazsınız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye'yi uyuşturucu ile işgale kalkışıldığını belirterek, "Terör hem de uyuşturucu ile mücadeleyi eşzamanlı olarak sürdürmek zorundayız. Çünkü ikisi de iki canavar da birbirinden beslenmektedir "dedi. Soylu, "Bazen diyorum ki 'Bildiklerimi bilseniz gece sabaha kadar uyumazsınız.' Sadece terörle alakalı değil, Türkiye böyle bir konuda tehdit altındadır." diye konuştu
ABONE OLÇeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir'e gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İzmir Valiliği ev sahipliğinde İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'Genel Güvenlik ve Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı'na katıldı.
Uyuşturucu ile mücadeleye büyük önem verdiklerini kaydeden Soylu, "Uyuşturucu arzındaki artış, türlerde çeşitlenme, daha ucuz ve sentetik uyuşturucuların üretimi bu konuda ayrı bir teyakkuz halini oluşturmayı zorunlu kılmıştır. Uyuşturucu meselesi dünyanın üstüne dağdan düşen bir çığ gibi gelmektedir." ifadelerini kullandı.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ