Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İkizler Memo Can 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Memo fidyecilerden kurtulabildi mi?

        İkizler Memo Can yeni bölüm fragmanı dizinin ekranlara gelen son bölümün ardından merakla bekleniyor. İkizler Memo Can'daortalık karışırken, Osman baba olacağını öğreniyor. Diğer yandan ise Memo ve Osman, Şehmuz'u bulmaya çalışıyor. Peki İkizler Memo Can 24. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte İkizler Memo Can 23. son bölüm özeti...

        İKİZLER MEMO CAN 24. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        İkizler Memo Can 24. yeni bölüm fragmanı ekranlara gelen son bölümün ardından henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman haberimizden ulaşabilirsiniz.

        İKİZLER MEMO CAN 23. SON BÖLÜM ÖZETİ

        REKLAM

        Osman baba olacağını öğreniyor!

        Yaren ile arası bozulan Osman, bir jest yapıp Yaren'in gönlünü almaya çalışır. Fakat bunu eline yüzüne bulaştırır. Alevlerden kalp yapmaya çalışırken kendini yakar. Bir şekilde Yaren'in gönlünü alan Osman'ı bir sürpriz beklemektedir. Yaren hamile olduğunu söyler. Baba olacağını öğrenen Osman, sevinçten deliye döner.

        Diğer taraftan Memo ve ekibi iş başındadır. Kötülere karşı verdikleri savaştan bir kere daha galip çıkarlar. Memo ve Can'a misafir olarak gelen Şehmuz kaybolur. Şehmuz'u aramaya gelen akrabaları ise Osman'ı korkutarak bir an önce yeğenlerinin bulunmasını ister. Osman ve Memo detaylı bir araştırma yaparak Şehmuz'u bulmaya çalışır. Sonunda aradıklarını bulsalar da başlarına gelmeyen kalmaz.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ