Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İrem Derici'den son dakika itiraf: Çocuk özlemim yok!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; İrem Derici-Cem Belevi çifti, önceki gece Nişantaşı'ndaki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı. Sinema salonundan çıkan ikili, basın mensuplarıyla sohbet etti.

        2

        "HALA ŞOKTAYIM!"

        Sevgilisiyle birlikte "Bergen" filmini izlediğini dile getiren Derici, "Arkadaşlar hala filmin etkisi altında kaldım. Ağlamaktan gözlerim şişti. Gitmeden önce, 'Hakkını vermiş midir?' diye soru işareti vardı kafamda. Bravo, vallahi vermiş Farah Zeynep Abdullah... O nasıl oynamaktır! Kadına hayran kaldım. Filmin sonundaki yazılar beni perişan etti. İnanın şu anda hala şokundayım, kendimi toparlayamadım. Dikkat etmişsinizdir; sinema salonundan en son biz çıktık. Yerimden kalkamadım." ifadelerini kullandı.

        3

        "BAMBAŞKA BİR DUYGU YAŞADIK"

        Cem Belevi, konuyla ilgili, "Farah Zeynep, bence kusursuz bir oyuncu. Bambaşka bir duygu yaşattı bize. Erdal Beşikçioğlu'nu da ders olarak izledim. Bir insan kötü adamı da bu kadar muhteşem mi oynar ama filmin sonundaki o yazı bizi bitirdi. Hala onun şokunu atlatamadık." diye konuştu.

        4

        "ÇOCUK ÖZLEMİM YOK"

        Muhabirler, ünlü şarkıcıya, "Gördüğümüz kadarıyla ilişkiniz çok iyi, aşıksınız da... Peki 'evlilik' düşüncesi var mı?" sorusunu yöneltti.

        İrem Derici, "Şimdi biz bunu yaparız, siz bu sefer, 'Çocuk?' dersiniz. Onu da yaparız bu sefer, 'İkinci çocuk?' dersiniz. Sizin anlayacağınız; benim çocuk özlemim yok. Biz böyle iyiyiz. Allah bozmasın..." açıklamasını yaptı.

        5

        İREM DERİCİ İLE CEM BELEVİ ARASINDA NELER OLMUŞTU?

        Öte yandan son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici'nin kısa bir süre önce kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulmuştu.

        6

        "İDDİALAR GERÇEĞİ YANSITMIYOR"

        Açıklama yapan Derici, iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, "Yakıştırmanız çok tatlı ama her seferinde aynı cevabı vermek yordu. Hayatımda biri olursa sırtıma alıp, geleceğim kurbanlık koyun gibi..." demişti.

        7

        BİRBİRLERİNİ SİLDİLER

        Kısa bir süre sonra birlikteliklerini doğrulayan İrem Derici ile Cem Belevi'nin ardından sosyal medyadan birbirlerini takipten çıkması dikkat çekmişti.

        8

        "ÇOK FENA ALDATILDIM"

        Daha sonra Belevi'nin Derici'yi Bircan Bali ile aldattığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Dedikoduları doğrulayan İrem Derici, "Evet, 3-4 ay önce çok fena aldatıldım. Yakalamadım, yakalattılar. Zeki bir kadınım, anladım. Allah cezalarını verecek." demişti.

        9

        "İREM EN GÜZEL GÜLLERİ HAK EDİYOR"

        Kısa bir süre sonra ünlü şarkıcı ile barışan Cem Belevi, ayrılıklarının 96 gün olduğu için Derici'ye, 96 gül gönderdiği yönündeki haberleri doğrulamıştı.

        Cem Belevi, konuyla ilgili, "Evet, böyle bir olayı yalanlamıyorum. Barışmış olabiliriz. İrem, dünya tatlısı birisi. En güzel gülleri hak ediyor. Bu işler kısmet..." ifadelerini kullanmıştı.

        Belevi'nin bu hamlesinin ardından ikili, ilişkilerine ikinci bir şans vermişti.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ