Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik İrem Derici ile Cem Belevi'ye 'Belki' de aşk yaradı!
        1

        İki popçu İrem Derici ile Cem Belevi, 'Belki' isimli aşk şarkısı için bir araya geldi. Yaklaşık 6 aydır birliktelik yaşayan çift, slow bir parça ile karşımıza çıktı. Gece-gündüz hummalı bir şekilde çalışan ikilinin seslendirdiği şarkının sözü ve müziği Belevi'ye, aranjesi ise Mustafa Ceceli'ye ait. 'Belki'de düet yapan çiftin uyumu ise şarkıya ve klibe yansımış.

        2

        Belevi ile Derici'nin, aralarındaki enerjiyi 'Belki'de ortaya çıkarması da sevenlerini bir hayli etkilemiş. 16 saatte YouTube'da yaklaşık 250 binden fazla tıklanan şarkı benim de adeta içime işledi! 'Belki', Ebru Gündeş ile Murat Boz'un 'Sonsuza Dek' düetiden sonra en çok hoşuma giden parça oldu diyebilirim.

        3

        Derici de 'Belki'nin yayınlandığını Instagram hesabından, "Şarkılarına mı daha çok aşığım sana mı bilemiyorum ama bu şarkıda benimle düet yaptığın için sana çok teşekkür ederim." sözleriyle duyurmayı tercih etti. Sevgilisine olan aşkını da ilan eden İrem Derici'ye bu birliktelik yaramış gibi görünüyor!

        4

        'DUYSUN' DİLE DOLANACAK

        Ersay Üner, yeni şarkısı 'Duysun'u müzikseverlerle buluştu. 'Aşk bittikten sonra geçmişte yaşananların geri alınamayacağı, düzeltilemeyeceğini anlatan, aşkın sonsuz olmadığını yaşananlarla bir yerde tükendiğini anlatan bir şarkı oldu.' diyen Üner, 'Duysun' ile dillere dolanacağa benziyor.

        5

        'GÖKYÜZÜMÜN YILDIZLARI' DUYGU DOLU

        Cem Adrian, 10 şarkıdan oluşan 'Gökyüzümün Yıldızları' albümünün tamamını yayımladı. Yeni projesinde müziğinin yapıtaşlarını oluşturan şarkıcıları ve şarkıları seçtiğini ifade eden Adrian, yine başarılı bir işe imza atmış. Ünlü şarkıcı, 'Ayrılık', 'Gemiler', 'Çığlık Çığlığa' , 'En Çok Seni', 'Özlediğim', 'Duymak İstiyorum', 'Hareket Vakti', 'Yalnızlığım', 'Mor Yel' ve 'Küçüğüm' gibi duygu dolu parçalara yeniden hayat vermiş. Albümde ünlü şarkıcının yorumunu en çok beğendiğim şarkı, 'Özledim' oldu.

        6

        SON SINGLE ALBÜMÜN HABERCİSİ

        'Yeni Türkü Zamansız' albümünün tamamı önümüzdeki hafta yayımlanacak. Bu hafta son 2 şarkı dinleyicinin beğenisine sunulurken, 'İkiye On Kala', 'Resim'i yeniden yorumladı. 'İkiye On Kala', sözleri Meral Özbek'e, bestesi ise Derya Köroğlu'na ait olan 'Resim'deki pozitif enerjisiyle yüzleri gülümsetti.

        7

        'BUNLAR HEP GEÇMİŞTEN'DE 'BAŞIMA GELENLER' HAVASI

        Gözde Şerbetçi, 'Dört Nala' ve 'Bence Aşk'ın ardından yeni teklisi 'Bunlar Hep Geçmişten'i dinleyiciyle buluşturdu. Şerbetçi, 'Bunlar Hep Geçmişten'i denizde teknelerin içinde vakit geçirdiği bir gün yazmış. Bu şarkının kendisini çocukluğu ve şu anki haliyle birleştirdiğini dile getiren Gözde Şerbetçi'nin 'Bunlar Hep Geçmişten' adlı parçasında 'Başıma Gelenler'in havasını hissettim.

        8

        HAFTANIN "EN ÇOK DİLE DOLANAN"I

        Bu haftanın şarkısı Atiye'den 'Kalbimin Fendi...' YouTube'da 19 milyondan fazla dinlenen 'Kalbimin Fendi', yayınlanmasından 6 yıl sonra bile gerek TikTok, gerek Instagram olsun sosyal medyada birçok akımla karşıma çıkıyor.

        Dj Polique'nin, 'Don't Wanna Go Home' adlı parçasının Türkçe versiyonu için Atiye ile bir araya gelmesi sonucu ortaya böyle pozitif bir iş çıkmış. 'Kalbimin Fendi'ni her dinlediğimde kalkıp, dans etme isteğim doğuyor!

        Neşe veren şarkı çok sevilmiş olacak ki hala müzikseverler tarafından paylaşılmaya da devam ediyor...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ