Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İsmail Kartal; Ligde hep zoru başardıklarını ve yine başaracaklarına inandıklarını söyledi.

DHA'nın haberine göre; Kartal'ın sezon öncesi açıklamaları şöyle:

"ANKARAGÜCÜ'NDE SÖZLER TUTULMADI"

"Biz Ankaragücü'nde başarılıydık. Futbolcuların ekonomik anlamda alacakları, hak edişleri ödenmediği için takımda düşüş başladı. Düşüş başlayınca biz de başkanla bu işe bir çare bulunması gerektiğini konuştuk. Çare bulunmayacaksa ben de antrenörlük yapmayacağımı söyledim. Herkes benim nasıl bir insan olduğumu biliyor. Zamanla düzeleceğini bekledim ancak bir düzelme olmadığı için hem kendime, hem kulübe, hem de oyunculara zarar vermeme adına ayrılmaya karar verdim. Daha sonra 5-6 ay dinlendim. Bu süre zarfında 1-2 kulüpten ciddi teklifler aldım ama beni en içten, en çok isteyen kulüplerden birisi Çaykur Rizespor'du. Aslen Rizeliyim. Ben de Rizespor'u tercih ettim. Bu arada sayın başkan ve yöneticilerine de teşekkür ederim.

"BİZ HEP ZORLARI BAŞARDIK, YİNE BAŞARACAĞIZ"

Geçen seneden 12 oyuncu gitti.Yeniden yapılanma içerisindeyiz. Giden oyuncuların yerini doldurmaya ve yeniden bir takım kurmaya çalışıyoruz. İşimiz zor, kolay değil. Biz bu güne kadar hep zorları başardık. Çaykur Rizespor'da giden arkadaşların yerine gelenlerle güzel işler yapıp başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Ligde gücünü ve varlığını rakiplerine hissettiren önemli ve güçlü bir takım olarak mücadele edip, iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz.

Çaykur Rizespor'un ligde bir daha kötü durumlara düşmemesi adına taraftarı, yönetimi, camiası, futbol takımı ile çok daha başarılı, özgüvenli bir şekilde yolumuza devam etmek amacındayız.

"BÜYÜK BEKLENTİDE BULUNMAK HAYALCİLİK OLUR"

Yeni kurulan bir takımız. Hayalci olmamak lazım. Amacımız ligde başarılı olmak. 12 oyuncu gitti. Yeni oyuncular geldi. Bunların bir uyum süreci var. Zaman alacak şeyler. Başarılı olabilmek için ortaya uzun vadeli planlamalar yapmak lazım. Hemen 15 yeni oyuncu aldık, şampiyon olacağız ya da ilk üçe gireceğiz diye bir beklenti olamaz. Futbolda böyle bir şey yok.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ