Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta evinde son sıradaki Yomraspor'la golsüz berabere kalmasına rağmen en yakın rakibi Nevşehir Belediyespor'un evinde son dakikada mağlup olmasıyla averajla Play-Off hattına dönen Karşıyaka'da Başkan Turgay Büyükkarcı, futbolculara sert çıktı. Yomra sınavının son bölümünde taraftarların yuhaladığı futbolcularla toplantı yapan, yönetimi de maçın ardından ilk kez tribünlerin istifa çağrısıyla sarsılan Büyükkarcı'nın oyunculara, "Ben bu takıma inanıyorum. Biz bu sezon bu ligden üst lige çıkacağız. Ancak içinizde inanmayan, aidiyet duygusu hissetmeyen varsa şimdiden gitsin" dediği öğrenildi.

        Büyükkarcı'nın, "Gitmek isteyen olursa futbolcunun adı, kariyeri, takımdaki rolü önemli değil. Param içerde kalacak diye de korkmasın, gitmek isteyenin parasını da verip yollarız ama bu takım mutlaka hedefine ulaşacak" cümlelerini kullandığı belirtildi.

        Yomraspor maçını karşılaşmanın ardından baştan sona 2 kez daha izleyen Büyükkarcı'nın takımın bir an önce skor elde etmek için panikle atak yaptığını, golü bulamayınca rakibin direncinin arttığını belirttiği ifade edildi. Grupta çarşamba günü Amasyaspor FK deplasmanına çıkacak Karşıyaka'da sakatlığı süren Fatih Taşdelen ve Yomra önünde sakatlanan Mustafa Aşan ile Caner'in durumları belirsiz.

        KADRO DIŞI YOK

        Karşıyaka'da teknik direktör Erman Güraçar'ın Yomraspor maçının ardından futbolculara yönelik yaptığı, "Kendi egolarıyla hareket eden, davranışlarıyla takıma zarar veren kim varsa bundan sonra bizimle olmayacak" açıklamasının ardından takımda operasyon beklentisi oluşurken, kadro dışı bırakılan isimlerin olmayacağı öğrenildi.

        Güraçar'ın normal sezonun kalan 7 maçında formsuz oyuncuları kadro dışı bırakmak yerine antrenman ve maçlarda kendisini göstermeyen, beklentileri karşılamayan futbolcuları oynatmayacağı öğrenildi.DHA-Spor Türkiye-İzmir Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)

        2023-04-10 10:48:11

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler