Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR, (DHA) Spor Toto 1'inci Lig'de hafta sonu mesaisinde evinde lider Yılport Samsunspor'u yenerek Play-Off ateşini yakan Göztepe yarın sezonun en kiritik maçlarından birini oynayacak. Sarı-kırmızılılar, önemli rakiplerinden Ankara Keçiörengücü ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ankara Aktepe Stadı'nda oynanacak maçın başlama düdüğü saat 13.30'da çalacak. Konuk Göztepe'de son Samsunspor maçında sakatlanıp oyundan çıkan stoper Emir'in durumu karşılaşma saatinde netlik kazanacak. 

        Göztepe, Ankara Keçiörengücü'nü yendiği takdirde diğer rakiplerinin alacağı sonuçlara bakmaksızın aylar sonra Play-Off hattına adını yazdıracak. İzmir'deki maçı 2-1 kazanan Göz-Göz, galibiyet ve beraberlik halinde de ikili averajda rakibine üstünlük sağlayacak. Teknik sorumlu Şakir Özkayımoğlu, Ankara Keçiörengücü ile aynı puana sahip olduklarını belirterek, "İki takım da 47 puanda bulunuyor. Kazanıp rakibimizin önüne geçmek istiyoruz. Son 7 maçta 5 galibiyet ve 2 beraberlik alarak çok iyi bir çıkış yakaladık. Bu başarılı grafiğimizi Ankara deplasmanında da sürdüreceğiz" dedi. DHA-Spor Türkiye-İzmir DHA

        2023-04-10 11:48:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler