Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İYİ Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ümit Özlale, seçim çalışmaları kapsamında Tire ve Bayındır ilçelerini ziyaret etti.

        Seçim bürosundan yapılan açıklamaya göre Özlale, ilk olarak Bayındır ilçesindeki Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Ticaret Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifini ziyaret etti.

        Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Özlale, Bayındır'da halkın bir çok sorununun yıllardır çözüm beklediğini belirterek, "Belediyenin metruk halde bıraktığı birçok bina bulunuyor. Engelli vatandaşlara hizmet eden okulun yıkılmasına rağmen yenisinin yapılmaması engelli vatandaşlarımız için büyük bir problem. Bu sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil. Biz hizmet öncelikli belediyecilik anlayışımızla bu sorunların hepsini kısa sürede çözeriz. Yeter ki İzmir halkı bize güvensin." ifadelerini kullandı.

        Tire'de ise Belediye Başkanı Atakan Duran, Ziraat Odası ve Tire Süt Kooperatifini ziyaret eden Özlale, projelerini anlattı.

        Tire Çarşısı'nda esnaf ve pazarcılarla sohbet eden Özalele, tarım ve tarıma dayalı sanayinin geliştiği bu bölgelerde üretici ve sanayiciyi destekleyecek projelerle bölgenin refahını daha da artırmayı hedeflediklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler