Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA) - 

        Misli.com 3´üncü Lig 3´üncü Grup´ta deplasmanda Yalovaspor´u 1-0 yenerek 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan Karşıyaka, yıllar sonra liderlik koltuğuna oturmanın mutluluğunu yaşıyor. En son 1'inci Lig´de 2012-13 sezonunun 5´inci haftasında liderliğe yükselen yeşil-kırmızılılar, 8 yıl sonra zirvede yer alarak taraftarına şampiyonluk umudu verdi. Karşıyaka deplasmanda 3´te 3 yaparak aynı zamanda dış saha lideri de oldu.

        Son iki sezonda 3´üncü Lig´de bir kez Play-Off yarı final bir kez de Play-Off finali oynayan yeşil-kırmızılılar, bu sezon direkt şampiyonluk için iddialı olduğunu gösterdi. Karşıyaka´nın ilk 5 haftalık periyotta aldığı galibiyetlerde forvet Hakan Kuş attığı gollerle büyük rol oynadı. Yalovaspor filelerini sarsarak toplam gol sayısını 4´e çıkaran Hakan, takımının kazandığı 10 puana direkt katkı yaptı. DHA-Spor Türkiye-İzmir Mustafa KÖPRÜLÜ

        2020-10-18 13:18:27

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler