Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Julian Sands dağda kayboldu: 7 gündür aranıyor! Ünlü oyuncu Julian Sands kimdir, kaç yaşında? - Son dakika magazin haberleri
        1

        ABD'nin California eyaletinde San Gabriel Dağları'nda yürüyüş yapan bir kişinin kaybolduğu ihbarı cuma günü verilmişti. Arama kurtarma ekipleri, o günden beri kayıp yürüyüşçüyü arıyor. Kaybolduğu ihbar edilen kişinin İngiliz oyuncu Julian Sands olduğu ortaya çıktı.

        2

        DAĞDA YÜRÜYÜŞ YAPARKEN KAYBOLDU

        San Bernardino İlçesi şerifinin sözcüsü Gloria Huerta, 65 yaşındaki Sands'in cuma günü dağdaki bir patikada kaybolduğunu açıkladı.

        3

        The Guardian'da yer alan habere göre; 'A Room with a View' ve 'The Killing Fields' gibi yapımlardaki rolleriyle bilinen oyuncunun San Gabriel Dağları'nda doğa yürüyüşü yaparken kaybolduğu belirtildi.

        4

        Yetkililer, hava izin verdiği ölçüde helikopterler ve insansız hava araçlarıyla Sands'i aradıklarını, güvenli olduğunda da kara aramalarına devam edeceklerini dile getirdi.

        5

        KOŞULLAR ARAMA ÇALIŞMALARINI ZORLAŞTIRIYOR

        California’da yaşanan ağır kış koşullarının arama kurtarma çalışmalarını zorlaştırdığı da öğrenildi.

        Bölgede çığ düşmesi tehlikesi olduğu için yetkililerin halkın uzak durması çağrısı yaptığı bilgisi verildi.

        6

        Öte yandan AA'da yer alan detaya göre; yetkililer daha önce bölgede yürüyüş yapan 2 kişinin de hayatını kaybettiği bilgisini paylaştı.

        Fotoğraflar: AP, Reuters