Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kabine toplantısı ne zaman, bu hafta var mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan saat kaçta, ne zaman açıklama yapacak?
        1

        Geçtiğimiz hafta 20 lirayı aşan Euro, 18 lirayı aşan Dolar ve 1000 lirayı aşan gram altın fiyatları vatandaşların gözlerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde gerçekleşecek kabine toplantısına çevirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ekonominin gündemde olduğu kabine toplantısında alınan kararları açıklamasıyla birlikte döviz kurunda yaşanan hızlı düşüş hafta boyunca vatandaşın gündeminden düşmedi. Yeni seneye sayılı günler kala kabine toplantısı yeniden gündem oldu. İşte kabine toplantısı ne zaman, bu hafta kabine toplantısı var mı sorusunun cevabı

        2

        BU HAFTA KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

        Bu hafta kabine toplantısı yapılmasına ilişkin resmi bir duyuru henüz yapılmadı.

        3

        Bilinidği gibi kabine toplantısı genellikle 2 haftada bir düzenleniyor. Son kabine toplantısının 20 Aralık 2021 tarihinde yapıldığını düşünecek olursak bir sonraki kabine toplantısının 3 Ocak 2022'de gerçekleşmesi bekleniyor.

        4

        20 Aralık kabine toplantısı saat 16.50'de Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında başlamıştı. Akşam saatlerinde kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yaptığı açıklamada enflasyon, faiz ve döviz kurunda kararlılık mesajı verirken TÜSİAD'a yönelik de açıklamalarda bulunmuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ