Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kanseri yenen Şimal nişanlandı - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir meme kanseri ile mücadele eden şarkıcı Şimal, kanser olduğunu duyurmuş ve kemoterapiye başladığını söylemişti. Zor günleri atlatan Şimal kanseri yendi.

        2

        "BENİM İÇİN EN GÜZEL GÜN"

        Ünlü şarkıcı gördüğü tedavi sonrasında uzun zamandır aşk yaşadığı sevgilisiyle evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Kız isteme töreninden görüntüleri paylaşan sosyal medya hesabından paylaşan Şimal, 'Bizim için en güzel gün' ifadelerini kullandı.

        3

        Şarkıcıyı, ailesi ve yakın dostları bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Şimal'ın kahve taşırken heyecanlandığı anlar da sosyal meydada paylaşıldı.

        4

        "BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM"

        Yaklaşık 5 ay önce meme kanserine yakalandığını duyuran şarkıcı Şimal'dan (35) müjdeli haber gellmişti. Gözyaşları içinde kanseri yendiğini açıklayan Şimal, "Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum" dedi.

        Şimal, "O kadar mutluyum ki test sonuçlarım geldi. Hiç kitlem kalmamış o kadar mutluyum ki... Sanırım kurtuldum. Dua eden herkese teşekkür ederim. Bugün benim doğum günüm, çok mutluyum. Sırada ameliyatım var. İlaçlardan sonra ameliyat tarihim belirlenecek" diye konuştu.

        5

        "KENDİME ÇOK KIZGINIM!"

        34 yaşındaki şarkıcı, "Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğumuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz... Dışımı süslerken, içimi unutmuşum... Kendime çok kızgınım! Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım." ifadelerini kullanmıştı.

        "LÜFTEN BENİM GİBİ ERTELEMEYİN!"

        Şimal, hemcinslerine, "Tüm kadınlarımız erken teşhis için önce kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen siz benim gibi kendinizi ertelemeyin!" diye seslenmişti.

        Ünlü şarkıcı, "Sizlerle bu aşamaların hepsini paylaşacağım, bir yere kaybolmuyorum. İnanıyorum ki daha sağlıklı ve güzel günlerde şarkılarımızı hep birlikte söyleyeceğiz" ifadelerini kullanarak, sevenlerinden dua istemişti.

        6

        "MÜCADELEMİ ASLA BIRAKMAYACAĞIM"

        Tedavisi için saçlarını kazıtan 35 yaşındaki şarkıcı, doğum gününde bir mesaj paylaşmıştı. Şimal, "Yeni yaşımda dileğimin ne olduğunu az çok tahmin etmişsinizdir. Yanına bir kaç bir şey daha ekledim yine de. Bu hastalık beni buldu ama yanında bir sürü kalp kazandırdı. DM'den hiç tanımadığım kişilerin dilekleri duaları nasihatları beni hayata tekrar bağladı. O kişilerle gönül bağım nefes aldığım sürece devam edecek inşallah. Arayan, mesaj atan herkese sonsuz teşekkür ederim. Kendimi çok şanslı hissediyor, mücadelemi asla bırakmayacağıma söz veriyorum. İyi ki varsınız dostlarım hepiniz şifa veriyorsunuz..." ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ