Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karabük'te Keltepe Kayak Merkezi'nde kar üzerinde koşan bir yaban tavşanı, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

        Karabük'ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi, hafta sonu hizmete açıldı. Tesisi ziyaret eden ve teleferiğe binen bir vatandaş, kayak pistleri yakınında koşan yaban tavşanını fark etti. O anlar vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken tavşan bir süre sonra ağaçlık alana doğru yönelerek gözden kayboldu.

        Kayak yapmak için tesise gelen ziyaretçiler, kış sporlarının yanı sıra bölgenin doğal yaşamını yakından görme imkanı da buluyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Karabük haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karabük Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler