Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yavrularıyla köye inen boz ayının saldırısına uğrayan 3 kişi yaralandı.

        Yukarı Sallıpınar köyüne sabah saatlerinde yavrularıyla inen bozayı, çiftçilerden Onur Çavur, kardeşi Enes Çavur ve Özgür Kaya'ya saldırdı.

        Boz ayının saldırısında yaralanan 3 kişi, Sarıkamış Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.

        Enes Çavur, AA muhabirine, boz ayının yavrularıyla köy içine kadar geldiğini belirterek, "Ağabeyim Onur Çavur bahçenin içinde koyun ve kuzuları ayırırken ayı arkadan saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Abimi yere atığını gördüm ve bir değnek alıp koştum. Bu sırada ağabeyimi bırakıp bana saldırdı, köpeklerin gelmesiyle bizi bıraktı." dedi.

        Yaralılardan Özgür Kaya da çocuğunu okula götürdüğünü anlatarak, "Bu sırada komşunun oğullarına saldıran ayı bana doğru geldi. Ben de çocuğumu kurtarmak için ayın önüne geçtim. Beni 10 metre sürükledi, ağaçlara savurdu gitti." bilgisini paylaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kars haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kars Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler