Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa KÂBUS SÜRÜYOR! Son dakika: Kadına şiddet anbean kamerada! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Muğla'nın Marmaris ilçesinde 3 ay önce meydana gelen olayda, Engin Ceylan isimli şahsın sevgilisi B.Ö.'yü darbettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Engin Ceylan isimli şahıs çatal fırlattığı sevgilisini defalarca yumrukluyor.

        Habertürk’ten Emrah Doğru’nun haberine göre olayda, yemek yedikleri sırada Engin Ceylan’ın kadının yüzüne çatal fırlattığı, ardından da B.Ö.'yü yumrukladığı görülüyor. Devamında ise Engin Ceylan’ın kadına bağırarak bir şeyler söylerken kadının kendisini korumaya çalıştığı da görüntülere yansıyor.

        Görüntünün ardından ise sosyal medyada #EnginCeylanTutuklansın hastagi ile tepkiler çığ gibi büyüdü.

        REKLAM

        UZAKLAŞTIRMA KARARINI İHLAL ETTİ

        Öte yandan olaydan sonra savcılığa giden B.Ö'nün daha sonra şikayetini geri çektiği belirtildi. B.Ö'nün tekrar şikayetçi olunca, Ceylan hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı çıkarıldığı öğrenildi. Şahsın, bu kararı ihlalden de 3 gün hapis cezasına çarptırıldığı kaydedildi.

        SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

        Sosyal medyada yer alan görüntülerin ardından ise genç kız, savcılığa gidip tekrar suç duyurusunda bulundu.

        BAŞSAVCILIK AÇIKLAMA YAPTI

        Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı da olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "Marmaris ilçesinde ikamet eden Mağdur B.Ö isimli bayanın, şüpheli E.C isimli erkek şahıs tarafından darp edildiğine ilişkin görüntülerin sosyal medyada paylaşıldığı, Ancak söz konusu görüntülerin güncel olmadığı, magdur B.Ö isimli bayanın erkek arkadaşı olan E.C tarafından daha önceden darp edildiği, bu görüntüler ile ilgili darp olayı nedeniyle Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığımızca daha önceden şüpheli E.C hakkında soruşturma yapıldığı, soruşturmanın titizlikle yürütüldüğü hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ