Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kerem Bürsin'in yeni imajı - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre; Bürsin ve markanın işbirliği önceki akşam ünlü isimlerin katıldığı özel bir partiyle Sakıp Sabancı Müzesi'nde kutladı.

        2

        Partiye, Dilan Çiçek Deniz, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Begüm Kütük, Erdil Yaşaroğlu, Aslı Bekiroğlu, Hazar Motan, Merve Çağıran, Yasemin-İzzet Özilhan, Aslı Küseyiroğlu, Aslı Duruman, Ayşe Tolga, Burcu Kutluk, Ceylan Çapa, Deren Okçu, Mert Gocay, Elif Edes Tapan, Esin Moralıoğlu, Melisa Çakarlar, Harika Güral, Yöntem Akmen İnanç, İdil Unan, Nastassya Jacobers, Tamer Yılmaz ve Ayten Alpün gibi ünlü isimlerin olduğu çok sayıda davetli katıldı.

        3

        Uzattığı sakallarıyla dikkat çeken Kerem Bürsin, “Yeni bir proje mi var?” sorusuna “Sakallar şu anki ruh halim. Sadece ben uzatmak istedim. Serenay (Sarıkaya) Amerika’dan döndükten sonra biraz şaşırdı ama sevdi galiba” diye yanıt verdi.

        4

        Merve Çağıran

        5



        Oyuncu sevgililer Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu, geceye birlikte katıldı. Rol aldığı ‘Kardeş Çocukları’ dizisinin yakında sezon finali yapacağını belirten Afra Saraçoğlu’na sevgilisinde övgü dolu sözler geldi. Saraçoğlu’nun dizideki performansını çok beğendiğini belirten Yazıcıoğlu, “Gayet başarılı buluyorum. Her zaman da arkasındayım” dedi.

        6

        'Çukur' dizisinden ayrıldıktan sonra sinem filmine ağırlık veren Dilan Deniz Çiçek, filmle ilgili ilk tüyoları verdi. Dilan Deniz Çiçek, “Partner belli oldu ama şu an açıklayamıyorum. Oyuncu koçuyla çalışmalara başladım. Filmden sonra eğitim için yurt dışına gideceğim.” diye konuştu. Dizideki boğulma sahnesiyle ilgili konuşan Deniz Çiçek, “Hayatımın en zor ve en güzel günüydü. Aynı zamanda en zor sahnesiydi.” dedi.