Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Kerimcan Durmaz konserinde kavga! Kerimcan Durmaz konserinde ortalık yine karıştı
        1

        Zonguldak'ta bir otelde Kerimcan Durmaz'ın konserinde çıkan kavgada ortalık karıştı. Sahneden güçlükle indirilen Kerimcan, korumalar eşliğinde oteli terk ederken polis, öfkeli kalabalığı biber gazı kullanılarak dağıttı.

        2

        DHA'nın haberine göre, sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, Zonguldak'ta bir otelde konser verdi. 'Yılın en iyi partisi' sloganıyla düzenlenen konserde Kerimcan Durmaz'ın dansçıları da sahne aldı.

        3

        Durmaz'ın şarkıları eşliğinde dansçılarının dans ettiği sırada salondaki kalabalık arasında bilinmeyen nedenle kavga çıktı.

        4

        Kerimcan Durmaz, korumaları tarafından sahneden indirilerek odasına götürüldü. Haber verilmesiyle gelen polis, salonda kavga eden tarafları ayırmak için büyük çaba sarf etti.

        5

        Biber gazı kullanan polis, salondakileri dışarı çıkarttı. Otel dışında da bazı gençler alkolün de etkisiyle kavga etmeyi sürdürdü. Müdahalede bulunan polis, gençleri uzaklaştırdı.

        6

        EMNİYET AMİRİNİN KOLUNA GİRDİ

        Bir süre sonra otel çevresinin sakinleşmesinin ardından Kerimcan Durmaz, güvenlik önlemleri altında otelden çıkarak otomobiliyle otelden ayrıldı.