Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Kim Kardashian ile Kanye West'i, Justin Bieber bir araya getirmiş - Magazin haberleri
        1

        Genç popçu Justin Bieber, ABD başkanı adayı olan ve Güney Carolina’daki miting sırasında yaptığı açıklamalar nedeniyle gündem olan Kanye West’i Dominik’teki Wyoming çiftliğinde ziyaret etti. West'e destek olan Bieber, eşiyle arasındaki buzların erimesi için de arabuluculuk yaptı.

        2

        İlk mitingde evliliği ile ilgili özel konuları anlatan, ilk çocuklarını neredeyse kürtajla aldıracaklarını söyleyen West, gözyaşlarına boğumuş ve eşi Kim Kardashian’dan iki yıldır boşanmaya çalıştığını söylemişti

        3

        Ünlü rapçi eşini, kendisini ruh sağlığının bozuk olduğunu düşünerek hastaneye kapatmak istediğini de öne sürmüştü. Bunun üzerine Kardashian, eşinin bipolar bozukluğu olduğunu belirterek herkesten anlayış istemişti.

        4

        Daha sonra West'in, tekbaşına kaldığı çiftlikte kendisini ziyarete giden Kardashian'la görüşmeyi kabul etmediği öğrenilmiş, ardından çift otomobilde tartışırken görüntülenmişti.

        5

        Kardashian'ın ağlarken görüldüğü o görüşmede Kanadalı pop yıldızı Justin Bieber'ın parmağı olduğu öğrenildi.

        West'in, Justin Bieber’ın yardımı sayesinde Kardashian’la görüşmeyi kabul ettiği ortaya çıktı.

        6

        West, geçtiğimiz günlerde eşi Kardashian’dan özür diledi.

        7

        West, mesajında, “Özel meselelerimizi herkesin içinde dile getirdiğim için karım Kim’den özür dilemek istiyorum. Onun beni koruduğu gibi ben onu koruyamadım. Kim, seni incittiğimi bildiğimi söylemek istiyorum. Lütfen beni affet. Benim için daima orada olduğun için teşekkür ederim” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ