Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hasan AKYILDIZ/KIRIKKALE, (DHA)KORONAVİRÜS salgınıyla mücadelede uygulanacak yeni tedbirleri içeren 'Koronavirüs İl Denetim Uygulaması Modeli'nde, pilot il seçilen Kırıkkale'de koronavirüs denetimleri devam ediyor.

        İçişleri Bakanlığı'nca koronavirüs tedbirlerine ilişkin yayımlanan ek genelgeyle salgınla mücadelede yeni yöntemlere gidildi. Bu kapsamda pilot il seçilen Kırıkkale'de, 'Koronavirüs İl Denetim Uygulaması Modeli' hayata geçirildi. Kırıkkale Valiliği bünyesinde oluşturulan 'İl Salgın Denetim Merkezi' ile 100 kişilik il salgın denetim ekibi kuruldu. Önceki gün göreve başlayan ekip, sokak sokak gezerek iş yerleri, şehir içi toplu taşıma araçları ve taksilerde denetim yaptı. Denetlenen kişilerin isim, adres ve varsa ihmal bilgilerini kayda alınıp, bilgileri oluşturulan veri tabanına aktarıldı. Ekipler, bugün de 81 ilde 'Sağlık için, hepimiz için' sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs denetimini gerçekleştirdi. Tek tek esnafı gezen ekipler, ayrıca şehir içi yolcu araçlarında da kontrolde bulundu.DHA-Genel Türkiye-Kırıkkale / Merkez Hasan AKYILDIZ

        2020-08-06 15:04:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler