Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burak CAN/KIRIKKALE, (DHA)KIRIKKALE'de, Organize Sanayi Bölgesinde bulunan mobilya fabrikasında çalışan işçilere, mobil ekipler tarafından iş yerlerinde Covid-19 aşısı yapıldı.

        Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, "Üretimin devamlılığı ve güvenliği için organize sanayi bölgelerinde mobil ekiplerimizle yerinde aşı uygulamasına başlıyoruz. Çarklar dönmeye devam edecek. Bu güce güvenin" açıklamasının ardından, Kırıkkale'de mobil sağlık ekipleri harekete geçti. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan mobilya fabrikasında çalışan işçilere, mobil ekipler tarafından iş yerlerinde Covid-19 aşısı uygulandı.

        İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Birim Sorumlusu Dr. Zeynep Kırdı Harbawı, "İlçe sağlık müdürlükler ve toplum sağlığı merkezlerimizde ki sağlık personelleriyle beraber Organize Sanayi Bölgelerinde aşı çalışmalarına başladık" dedi. Fabrika işçisi Sedat Değirmenci ise, "Herkes aşısını yaptırsın, ülkemiz bu hastalıktan kurtulsun" diye konuştu.DHA-Genel Türkiye-Kırıkkale Burak Can

        2021-06-16 13:58:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırıkkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırıkkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler