Kış turizmin önemli merkezlerinden Uludağ'a kar yağdı
Uludağ'da öğleden sonra başlayan kar akşam da etkili oldu. Sıcaklık 2 derece ölçüldü. Yağışın kısa süre içinde durması, pazar öğle saatlerinde yeniden başlayarak 1-2 santimetrelik örtü oluşturması bekleniyor
Türkiye'nin önemli kış turizmi merkezlerinden Uludağ'da kar yağdı. Öğleden sonra yağmaya başlayan kar, akşam saatlerinde de etkisini gösterirken, hava sıcaklığı ise 2 derece olarak ölçüldü.
Uludağ'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, öğleden sonra yerini kara bıraktı. Hava sıcaklığının 2 derece olarak ölçüldüğü bölgede yağış, zaman zaman devam etti. Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgilere göre, yağışın yaklaşık 1 saat içinde durması bekleniyor. Gece saatlerinde ise herhangi bir yağış öngörülmüyor. Pazar günü öğle saatlerinde yeniden başlaması beklenen kar yağışının, bölgede 1-2 santimetrelik örtü oluşturacağı tahmin ediliyor. Uludağ’da pazartesi ile cuma günleri arasında ise kar yağışı beklenmediği öğrenildi.