Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kartepe Belediyesi’nin projeleri arasında yer alan Alo Evlat Birimi ilçe genelinde hastalara 24 saat hizmet veriyor.

        Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in ödüllü projesi Alo Evlat Birimi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Şube Müdürlüğü Hasta Nakil Ambulans Birimi iş birliğinde ilçe genelinde hastalara 24 saat hizmet veriyor. Alo Evlat Birimi tarafından yakından takip edilen hastalar tıbbi müdahale gerektirmeyen ancak sedye ile nakledilmesi gereken vatandaşları evlerinden hastaneye, hastaneden evlerine ücretsiz olarak taşıyor.

        Alo Evlat ekibi ve Büyükşehir Belediyesi Hasta Nakil Ambulans Birimi, durumu stabil olan ve tıbbi müdahale gerektirmeyen destekli bile olsa yürüyebilen hastalar hariç, felçli, yatalak pozisyondaki hastalar, yatalak diyaliz hastaları, yatalak kanser hastaları, cihaz destekli engelli hastalar, ameliyat olmuş yatar durumdaki hastalar, oksijen destekli yatalak ve yürüyemeyen hastalar ile sağlık kuruluşları ve sağlık personeli tarafından ambulansla taşınması uygun görülen hastalara hizmet veriyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler