Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alişan KOYUNCU/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)KOCAELİ'nin Derince ilçesinde, ormanlık alanda çıkan tartışmada boynundan silahla vurularak ağır yaralanan Ramazan Göğerçin (25), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. 

        Olay, dün saat 18.30 sıralarında Derince'deki Mersincik Mahallesi'nde bulunan ormanlık alanda meydana geldi. Ramazan Göğerçin ile ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Arbede sırasında taraflardan birinin elindeki silah iki el ateş aldı. Ramazan Göğerçin boynundan ağır şekilde yaralanırken, tartıştığı kişi de elinden yaralandı. Göğerçin olay yerindeki yakınlarının yardımıyla, ismi öğrenilemeyen kişi ise kendi otomobiliyle Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Ağır yaralı olarak geldiği hastanede ameliyata alınan Göğerçin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

        Ramazan Göğerçin'in cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından öğle namazında Serdar Mahallesi'nde bulunan Ulubeyli Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek.  DHA-Güvenlik Türkiye-Kocaeli / Derince Alişan KOYUNCU

        2020-08-01 12:37:03

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler