Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Kocasının elinden ölü taklidi yaparak kurtuldu

        Şanlıurfa’da, kendisini defalarca bıçaklayan eşi Ahmet K.’dan ölü numarası yaparak kurtulan Hanım K.’nın, HABERTÜRK’e konuşan oğlu Yusuf K., “Babamın amacı, annemden sonra beni öldürmekmiş. Annem ne zaman uykuya dalsa, ‘Ahmet dur yeter!” diye çağlık atarak uyanıyor. Olay anını sürekli rüyasında görüyor” dedi. Gazete Habertürk'ten Ümran Avcı'nın haberine göre Yusuf K., “Babam çalışmayı sevmiyordu. Dolandırıcılık yapıyordu. En son kontör dolandırıcılığı yaptı. Annem o kadar bunalmıştı ki 5–6 yıl önce intihara kalkıştı” diye konuştu. Babasının Hatay’da yakalandığını belirten Yusuf K., şöyle devam etti: “Amcam, dün (cuma) babamı cezaevinde ziyarete gitmiş. Önce vicdan azabı çeksin diye annemin öldüğünü söylemiş. Sonra gerçeği açıklamış. Ama babam inanmamış, ‘Kontrol ettim, ölmüştü, ölmemesi mümkün değil’ diyerek şaşırmış.”

        REKLAM

        ‘O KADAR DOĞRADIM’

        Hanım K.’nın ağabeyi Ali Bucak da eniştesinin saldırıyı detaylarıyla planladığını dile getirerek, “Cuma namazına denk getiriyor ki apartmanda hiç erkek olmasın. Kardeşime arkadan sarılmış. ‘Hakkını helal et, buralardan gideceğim’ demiş. Sonra ağzını kapatmış ve yeni aldığı bıçakla boğazını kesmeye başlamış. Kardeşim ölü numarası yapmış. Sarsmış, yaşıyor mu diye nefesini kontrol etmiş. Sonra da ‘Senin işin tamam, sıra Yusuf’ta’ demiş. Su içmiş. Ellerini yıkamış, kanlı gömleğini değiştirip çıkmış. Kardeşim hastaneye getirilir getirilmez, ‘Beni öldü biliyor. Şimdi Yusuf’a gidecek. Onu kurtarın’ demiş. Hemen Yusuf’u kaçırdık” dedi.

        ‘BABASINI ÖLDÜRTTÜ’

        Ahmet K.’nın yakalanmasıyla derin bir nefes aldıklarını söyleyen Ali Bucak, “Kardeşimin öldüğünden o kadar eminmiş ki yaşadığını öğrenince, ‘O kadar doğradım, nasıl ölmedi?’ demiş. İyi ki yakalandı. Çocukları da biz de derin nefes aldık. Koruma vermediler. Günlerdir kapıda yatıyorduk” diye ekledi.

        Eniştesinin suç dosyasının kabarık olduğunu savunan Bucak, şunları söyledi: “Eniştem 7-8 yıl önce, büyük ağabeyi Ömer K.’ya babası Ramazan K.’yı öldürttü. Amacı malın onlara kalmasıydı. Ağabeyi cezaevinde intihar etti. Bu Ahmet K. başlı başına bir yazı konusu aslında.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ