Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Korkunç! Oğlunun fotosu ile kuşları kurtarmak istedi
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'nın Manavgat ilçesinde evde çıkan yangında alevlerin arasında kalan kadın hayatını kaybetti.

        Taşağıl Mahallesi Mihrap Caddesi'nde Mustafa Kökçü'nün oturduğu evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevleri fark eden Kökçü, eşi Ayşe Kökçü (70) ile evin bodrum katında yaşayan kızını uyandırarak dışarıya çıkardı.

        YAŞLI KADININ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

        Kökçü, çeşmeye bağladığı hortumla yangına müdahale etmeye çalıştı. Çevredekilerin ihbarıyla bölge sevk edilen itfaiye ve arozöz ekiplerinin, iki saat süren çalışmasıyla söndürülen yangında ev kullanılamaz hale geldi.

        Eve giren itfaiye ekipleri, Ayşe Kökçü'nün cansız bedeni buldu. Kadının cenazesi, yapılan incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

        'MUHTEMELEN KUŞLAR VE ALTINLAR İÇİN GERİ GİRMİŞ'

        Başından hafif yaralanan ve tedavisi yapılan Mustafa Kökçü, gazetecilere, gece uyurlarken yangının çıktığını söyledi. Dışarı çıkardığı eşinin tekrar eve girdiğini görmediğini ifade eden Kökçü, "Evde muhabbet kuşu ve altınlarımız vardı. Muhtemelen onları almak için geri girmiş, bir daha da çıkamamış. Yangın söndürülünce cansız bedenine ulaştık. Hem eşimi hem evimi her şeyimi kaybettim, çok üzgünüm" dedi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ