Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde Kaymakam Mustafa Sait Arcaklıoğlu başkanlığında ''Köylere Hizmet Götürme Birliği Meclis Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'' yapıldığı bildirildi.

        Altıntaş Şehit Polis Elvan Özbay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Birim Müdürleri ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. 15 Nisan 2019 tarihinde Birlik Encümen Üyeliğine seçilen ve görev süreleri sona eren Üçhüyük Köyü Muhtarı Ahmet Gülpınar ile Yenikarağaç Köyü Muhtarı Zeki Gerçek’e, Birlik Encümen Üyesi olarak sunmuş oldukları başarılı hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi verildi.

        Altıntaş Kaymakamı Mustafa Sait Arcaklıoğlu, yaptığı açıklamada, ''Birlik Meclis Olağanüstü Genel Kurul toplantımızı gerçekleştirdik. Hizmetlerimizi istişare ettik. Görev süreleri dolan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum'' dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler