Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Şafak Sezer kalp krizi geçirdi. Şafak Sezer kaç yaşında?

        Oyuncu Şafak Sezer kandil gecesi Hz. Yuşa Türbesi’ne ziyarete gitti. Türbe çıkışında arkadaşıyla Üsküdar'da bir mekana giden Sezer bir anda fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan oyuncunun kalbine stent takıldı. Daha önce 5 kez kalp ameliyatı olan 45 yaşındaki oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sezer geçirdiği operasyon sonrasında taburcu edildi.

        HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ

        Ünlü oyuncu Şafak Sezer’in sağlık durumuyla ilgili kaldırıldığı özel hastaneninKardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Dağdelen tarafından yazılı bir açıklama yapıldı.

        Şafak Sezer’in 3 Mayıs 2016 Salı günü akşam saatlerinde göğsünde sıkıntı ve çarpıntı şikayetiyle hastaneyebaşvurduğu aktarılan açıklamada, “Hastamız Şafak Sezer, dün akşam göğsünde sıkıntı hissi ve çarpıntı şikayeti ile hastanemizebaşvurmuştur. Acil Servis’te yapılan ilk tıbbi inceleme sonrasında uygulanan ilaç tedavisiyle rahatlatılmıştır. Bugün yapılan koroner anjiyografi (el bileğinden anjiyo) işlemi sırasında bir kalp damarına stent takılarak daralan kalp damarı açılmıştır. Klinik olarak tamamen iyi durumda olan hastamız Şafak Sezer, bu akşam taburcu edilmiştir” denildi.

        SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞTİ

        Şafak Sezer 20 Nisan'da İstanbul'daki evinde sinir krizi geçirmişti. Özel bir hastaneye kaldırılan oyuncu daha sonra ruh ve sinir hastalıkları hastanesine sevk edilmişti.

        Sezer'in sinir krizi geçirdiği anlar kameralara böyle yansımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ