Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sabri Sarıoğlu'ndan eşi Yağmur Sarıoğlu'na uyarı
        Sabri Sarıoğlu Yağmur Sarıoğlu
        Kerimcan Durmaz

        Bu görüntüler üzerine bir vatandaş, Emniyet Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden Yağmur Sarıoğlu’nu polise şikayet etti.

        SABRİ'DEN UYARI GELDİ

        Bu hareketinden sonra Yağmur Sarıoğlu'na eşi Sabri'den uyarı geldi. Çıkan haberlerden sonra eşinin aşırı hız yapmasına sinirlenen Sabri'nin "Bir daha böyle bir şey istemiyorum" dediği öğrenildi.

        YAĞMUR SARIOĞLU'NDAN AÇIKLAMA

        Yağmur Sarıoğlu çıkan bu haberlerden sonra açıklama yaptı: "Külliyen yalan daha önceki araba haberlerinin yüzde 99'unda olduğu gibi bu da yalan. Artık profilimde info geçtim. Ülkede başka gündem mi kalmamış. Saçma sapan goygoy muhabbeti nerelere getirildi. Kinayeyi abartıp 870 yazsalarmış."

        ARACIN KİMİN OLDUĞU UZUN SÜRE KONUŞULMUŞTU

        Sabri Sarıoğlu'nun eşinin kullandığı Lamborghini'nin 2 ay önce başkasının olduğu ortaya çıkmış, Sarıoğlu, “Yok öyle bir şey. Bu arabanın sahibi benim. Bana ait olanı da kimse benden alamaz” şeklinde yanıt vermişti.

        Ancak o Lamborghini'nin gerçek sahibinin Onuralp Mehmet Kurt yaptığı açıklamada, "Araç zaten hep benimdi. Arabamı alacaklardı ama en son ne yaptılar bilmiyorum. Arada bir galeri var, onlar ilgileniyor. Otomobilin 1 milyon Euro civarında değeri var. Galeri aracı Sarıoğlu çiftine test etsinler diye verdi." demişti.

        Ünlü futbolcu bu açıklamadan sonra aracı satın aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ