Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Güldüy Güldüy Show Çocuk bu akşam başlıyor

        Arif HÜR/HABERTÜRK MAGAZİN

        Yaz akşamlarının yeni eğlencesi ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ bu akşam başlıyor! Ekranların fenomen mizah programı ‘Güldür Güldür Show’dan sonra şimdi de birbirinden yetenekli çocuklarla ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’ evlerinize konuk oluyor. Programın oyuncu kadrosunda Beren Gökyıldız, Berat Efe Parlar, Melissa Giz Cengiz, Ceren Reis, Alp Akar’ın yanı sıra Yusuf Batuhan Kıraç, İhsan Berk Aydın, Efe Aydın, Melis Kara, Alperen Efe Esmer, Esat Polat Güler, Berke Mutlu, Defne Erşen, Gülse Göçer, Mert Erdoğdu, Sarp Doruk Kayan, Nehir Gökdemir, Kadir Toprak Karaman, Dora Dalgıç, İkra-İlknur Külahlıoğlu, Eda Döğer ve Zeynep Çelik gibi birbirinden yetenekli çocuklar yer alıyor.

        'YAZ EKRANINI DOLDURACAĞIZ'

        Alp Akar (10):

        Arkadaşlarımla çok eğleniyorum. Bu atmosfer çok hoşuma gitti. Bu yarışmaya kendi çabalarımla katıldım. Daha önce ‘Umutsuz Ev Kadınları’nda oynadım. Hedefim hem yönetmen hem de oyuncu olmak. Ezo Abla çok kibar ve çocuklara nasıl yaklaşacağını bilen biri onu çok seviyorum. Bizi burada hayata hazırlıyor. ‘Güldür Güldür Show’u beğeniyle izliyordum şimdi biz onların yokluğunda yaz ekranını dolduracağız. Allah’ın izniyle büyüyünce ben de onlar gibi olacağım. Çocukluğun en güzel yanı parklarda keyiflice vakit geçirebilmek. Boş zamanlarımda bilgisayar başına geçmek yerine arkadaşlarımla sokakta oynamayı

        tercih ediyorum.

        'ÇOCUKLARA FIRSAT VERİLMESİ ÇOK GÜZEL'

        Zeynep Ilgın Çelik (8):

        Şu an oyunculuk yapıyorum ama büyüyünce çocuk doktoru olmak istiyorum. Evde halen babamla doktorculuk oynuyorum. ‘Güldür Güldür Show’da yer alan abi ve ablalarımı çok seviyorum. Hepsi birbirinden yetenekli. Biz çocuklara fırsat verilmesi çok güzel.

        'EZO SUNAL'I ABLAM GİBİ SEVİYORUM'

        Beren Gökyıldız (7):

        Etiler’deki Bahçeşehir Koleji’nde okuyorum. En büyük hayalim iyi bir oyuncu olabilmek. Oyunculu- ğun yanı sıra yüzmeye de merakım var. ‘Kocamın Ailesi’nde oynadım. Çeşitli reklam filmlerinde oynadım. Modacı olmayı çok istiyorum. Çok titiz biriyim. Annemle kıyafet konusunda daha bu yaşta kavga ediyoruz. ‘Güldür Güldür Show’u çok seviyorum. Özellikle de Mehtap’ı. Çocukluğun en güzel yanı annene itiraz edebilmen. İstediğin oyuncağı aldırabiliyorsun. Ezo Sunal’ı ablam gibi seviyorum.

        'ARKAMIZDA EZO SUNAL'IN GÜCÜNÜ HİSSEDİYORUZ'

        İhsan Berk aydın (10):

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un çıkması çocukların kariyerlerine olumlu yansıyacaktır. Evde ‘Güldür Güldür Show’u izleyen biri olarak idol olarak aldığım abilerimin yerinde yaz ayında ekranlarda olmak onur verici. Onlar yaptığı bir skeçle salonda herkesin alkışını alıyor. Bizim de isteğimiz bizi izlemeye gelen ve ekranları başına kurulan herkesin alkışını alabilmek. Ezo Abla’nın gücünü arkamızda hissetmek çok güzel ger- çekten. Oyunculuğun yanı sıra futbola da ilgim olduğunu söyleyebilirim.

        'İNSANLARI EKRANA KİLİTLEYECEĞİZ'

        Efe Aydın (11):

        ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’la insanları ekranlara kilitleyeceğiz. Oyunculuk yaparken kendimi çok iyi hissediyorum. Oyuncu olacağım. Rüştü Atilla ve Çağlar Çorumlu ‘Güldür Güldür Show’daki favorilerim. Ezo Abla pamuk gibi bir insan. Çok şanslıyız. Çocuklu- ğun en güzel yanı ne dert ne tasa ne de banka borcu var. Kendimize çok güveniyoruz. ‘Güldür Güldür Show’daki abilerimiz ve ablaları- mız kadar başarılı olma niyetindeyiz. Onur Buldu’yu çok seviyorum.

        'GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DAN DAHA MEŞHUR OLACAĞIZ'

        Berat Efe Parlar (12):

        Güldür Güldür Show’dan sonra ‘Güldüy Güldüy Show Çocuk’un başlıyor olması yetenekli ve istekli çocukları sektöre kazandırma yolunda çok önemli oldu bence. Çekimlerimiz çok eğlenceli ve keyifli geçiyor. Daha bu yaşımda ‘İftarlık Gazoz’ filminde Yüksel Aksu ve Cem Yılmaz gibi iki usta isimle çalışmak benim algılarımı açtı. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Yakın bir tarihte tiyatro dersleri almaya başlayacağım. Üniversitede ise en büyük hayalim sinema ve televizyon okumak. Sonrasında iyi bir tiyatrocu ve iyi bir yönetmen olmak. Ezo Abla da abisi Ali Sunal’a karakter bakımından çok benziyor. Kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş diyorum hep onun için. Provalarımızda yanımızdan bir an olsun ayrılmıyor. ‘Güldür Güldür Show’ gibi popüler olacağız. Hatta onları da geçmeyi düşünüyoruz. Onlardan daha meşhur olacağız. Çok iddialı- yız. Büyüklerden sonra küçük çocukların yaptığı bir tiyatro gösterimi halkın dikkatini çekecektir. Çocuklara şans tanınması çok iyi bir şey. ‘Güldür Güldür Show’da özellikle Çağlar Çorumlu’yu ve Onur Atilla’yı çok seviyorum.

        'HEM OYUNCU HEM YÖNETMEN OLABİLİRİM'

        Esat Polat Güler (9):

        Üçüncü sınıfa gidiyorum. Hem oyuncu hem yönetmen olabilirim. Ezo Ablam bize karşı çok iyi davranıyor. Çok iyi kalpli. Kemal Sunal’ın en büyük hayranıyım. Filmlerini fırsat buldukça izliyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ