Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Instagram’ın birincisi ise Şahan Gökbakar oldu

        Ebru AYAZ / HABERTÜRK MAGAZİN

        Yıllardır yer aldıkları film ve gösterilerle birbirlerine rakip olan Türkiye’nin en ünlü komedyenlerinin rekabeti aktif oldukları Instagram’da da kendini gösteriyor. Instagram’ın birincisi ise Şahan Gökbakar oldu. Gökbakar rakibi Cem Yılmaz’ı neredeyse 2 kat daha fazla takipçi sayısıyla geride bıraktı. Listede şaşırtan bir isimse hiçbir paylaşımda bulunmamasına rağmen 57 bin takipçisiyle Engin Günaydın oldu. Son dönemin en popüler sosyal medya mecralarından biri olan Instagram’da en çok takipçisi olan komedyen 1 milyon kişiyle Şahan Gökbakar. Hesabının biyografi kısmına ‘King of Comedy’ (Komedinin Kralı) yazan ünlü komedyen, hem gişede hem sosyal medyada rakiplerinden açık ara önde.

        Ata’nın yetmezliği

        Ünlü şovmen Ata Demirer’in 400 bin takipçisi bulunuyor. Günlük hayatından ve çok sevdiği denizden bol bol fotoğraf paylaşan Demirer, bu tutkusunu biyografi bölü- müne de yansıtıp ‘Mariner (Denizci) Yetmezlik’ yazdı.

        Kimseyi takip etmiyor

        Son dönemde şakalarıyla değil rahatsızlığıyla gündemde olan Şafak Sezer’e sevenleri sosyal medyadan sitemde bulunsa da takibi bırakmıyor. 508 bin kişinin takip ettiği ünlü komedyenin, üçüncü sırada yer alırken kimseyi takip etmemesi dikkatlerden kaçmıyor.

        İkincilik Cem’de

        Komedi denilince akla gelen isimlerin en başında Cem Yılmaz var. Twitter ve Instagram hesaplarını sıkça kullanan Yılmaz, Instagram’daki 567 bin takipçisiyle ikinci sırada yer alıyor.

        Yılmaz son sıralarda

        Yılmaz Erdoğan’ın Instagram’da 123 bin takipçisi var. Hollywood yapımı ‘Son Umut’ta oynayarak adını yurtdışında da duyuran Erdoğan, buna rağmen alt sıralarda yer alıyor.

        Sıfır paylaşım

        Uzun zamandır ortalarda görünmeyen Engin Günaydın bugüne kadar Instagram’da paylaşım yapmadı. ‘Burhan Altıntop’ karakteriyle ünlenen Günaydın’ın 57 bin kişi takipçisi var.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ