Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Ebru Yaşar 12 kilo verdi
        1

        Ebrusu ve Hasan Poyraz adını verdikleri bir kız ve bir erkek çocukları olan Ebru Yaşar ile Nejat Gülseven, çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

        2

        Bir ay önce doğum yapan Ebru Yaşar, "Herkese iyi akşamlar, doğumdan sonra lohusalık gezmesi yapıyorum. Aylardır dışarı çıkmıyordum, evde vakit geçmiyor. Allah isteyen herkese nasip etsin, annelik müthiş bir duygu" dedi.

        3

        Hamilelik sonrası formda bir görüntü çizen şarkıcı, "İkiz bebeklerim oldu ve hamilelik boyunda sadece 9 kilo aldım, doğumdan sonra 12 kilo verdim" ifadelerini kullandı.

        4

        "BABAMIZ DOĞUM HEDİYESİ ARABA ALDI"

        Hamileliğinin son zamanlarında ikiz bebekleri olacaklarını öğrendiklerini belirten ikili, "İkiz olması bizim için sürpriz oldu, kimseye söylemedik. Ben herkese kız diyordum, Nejat erkek diyordu. Biraz zaman geçince hediyeler karışık gelmeye başladı, biz de ne yapacağımızı bilemedik. İkiz olmasına çok mutlu olduk, Sabah 6'da kalkıyoruz ve çift mesai işliyor" dedi.

        5

        10 aydır sahnelere çıkmadığını belirten Yaşar, "Bir ay sonra sahnelere çıkmak istiyorum, yakın zamanda albümde çıkıyor" ifadelerini kullandı.

        6

        Nejat Gülseven'in doğum hediyesi olarak aldığı özel vip araca binen Yaşar, "Babamız çocuklarımıza ve bana hediye etti, ilk defa bugün bindim" şeklinde konuştu. (Cadde)