Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Pelin Karahan'ın adı Beşiktaş'ın kadro dışı bırakılan oyuncusu İbrahim Toroman'la anılıyor

        Geçtiğimiz yıl pilates eğitmeni eşinden boşanan Pelin Karahan, adının Ozan Güven'le anılmasının ardından şimdi de Beşiktaş'ın kadro dışı kalan oyuncusu İbrahim Toraman'ın takibinde.

        Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; aynı restoranda farklı masalarda ayna saatlerde yemek yiyen ikiliden Toraman, göz hapsine aldığı Karahan’la tanışmayı başardı.

        İddialara göre, bir süre konuşup sohbet eden çapkın futbolcu, genç oyuncudan numarasını istedi. Sürpriz bir şekilde yakınlaşıp sohbet ettikleri söylenen ikiliden önce Pelin Karahan mekan çıkışı objektiflere yansıdı.

        Giydiği eteğiyle göz kamaştıran Karahan “Tabii ki yine alışverişe geldim. Hayatımda kimse yok ama aşka küsmedim” dedikten sonra Akmerkez’e girdi.

        Birkaç dakika sonra ise aynı restorandan çıkan Toraman’ın gizemli tavırları dikkat çekti.

        Otomobiliyle Ulus yönünden hareket edip gözden kaybolan futbolcunun bu kez hedef şaşırtıp Nispetiye Caddesi’nden Akmerkez’e girdiği anlaşıldı.

        Alışveriş merkezindeki bir kuaföre giren ve sürekli telefonuyla konuşan futbolcunun gazetecileri fark ettiğinde hemen koltuğa oturup, gizlenmeye çalışması dikkat çekti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ