Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Muzeyyen Senar taburcu, Muzeyyen Senar rahatsızlık

        Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastahaneye kaldırılan Müzeyyen Senar taburcu edildi. 17 Şubat Pazartesi günü yüksek ateş şikayeti ile Bodrum'da özel bir hastahaneye kaldırılan usta sanatçı tetkiklerin tamanlanmasının ardından hastahaneden taburcu edildi.

        Muzeyyen Senar'ın doktoru Gamze Cengiz sanatçının sağlık durumu ile ilgili bir açıklama yaptı. Cengiz yaptığı açıklamada; sanatçının ateşinin normale döndüğünü, beslenmesinin güzel, tansiyonunun ise normal olduğunu belirtti. Tedavinin antibiyotikle evde devam edeceğini belirten Cengiz, cildinde apse vardı o tedavi edildi. Ardından idrar yolu enfeksiyonu saptanmıştı ikisi birden devam etti ve bugün de taburcu oluyor" şeklinde konuştu.

        Müzeyyen Senar'ın kızı Feraye Işıl da annesinin sağlık durumu hakkında kısa bir açıklama yaptı. Işıl, hijyen şartları nedeniyle hastaneye çok ziyaretçi kabul etmediklerini fakat Tarkan, Sezen Aksu, Sibel Can, Müjdat Gezen gibi isimlerin kendilerini telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini ilettiklerini belirtti.

        Muzeyyen Senar'ın tedavisi bundan sonra Bodrum'un Yokuşbaşı'ndaki evinde devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ