Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler H. Bunu Konuşuyor Didem Uzel evleniyor

        Manken Didem Uzel de evliler kervanına katılmaya hazırlanıyor. 2.5 senedir Amerika finans sektöründe çalışan sevgilisi Selim Sarı’nın evlenme teklifini kabul etmiş. Geçen akşam ikiliyle Tepebaşı’ndaki Rehab’da karşılaştım. İkilinin gözlerinin içi gülüyordu. Selim Sarı Amerika’dan Didem’i ailesinden “Allah’ın emri” ile istemeye gelmiş. İsteme faslı bu cumartesi akşamı olacakmış. Ancak Didem’in babası koyu Fenerbahçeli olunca “Oğlum siz pazar günü gelin. Derbi heyecanından kız vermeyi erteleyebilirim” demiş.

        Ancak inşallah pazar günü hayırlı bir isteme olur, çünkü Selim Sarı da koyu Galatasaraylı. Yani pazar günü gerçekleşecek kız isteme faslı derbiye kurban gitmez inşallah. Yüzükleri bile zaten Gilan’dan satın alındı. Her şey hazır yani. Pazar günü Didem ve Selim yüzüklerini takacak ve Roma’da da yakın arkadaşlarının katılacağı küçük bir törenle dünya evine girecekler. Didem ve Selim en yakın zamanda çocuk sahibi de olmak istiyorlar. Bence bir değil bir sürü çocukları olmalı. Çünkü birbirlerini o kadar çok seviyorlar ki, mutlu bir aileyi hak ediyorlar.

        ‘Yılanlara bayılırım’

        PAZARTESİ Survivor’da yarışmak için Dominik Adası’na giden Merve Büyüksaraç‘ın öyle çıtkırıldım olduğuna bakmayın. Bence hepimizi çok şaşırtacak. Yılan, fare, böcek, hamster’ları çok sevdiğini söyleyen Merve Büyüksaraç, “Bir dönem arkadaşımın kobra yılanına baktım. Onu hamster’la besliyordum. Bayılırım yılanlara” dedi. Yani adada yılan, fare gibi birçok kişinin korktuğu hiçbir tehlikeli hayvandan korkmadığını söyledi. Ne yalan söyleyeyim isimlerini telaffuz etmek bile beni ürkütürken Merve’nin soğukkanlılıkla “Hiç sorun değil” demesi beni şaşırttı. O yüzden de Survivor’da finale kadar kalıp herkesi de şaşırtabilir. Bu arada Merve adada en çok balığı kendisinin tutacağını da belirtti.

        İstanbul uyumuyor

        CUMA ve cumartesi İstanbul’da daha doğrusu trafikte sabahladım. Cuma “Alt Üst Muhabbetler”in bitiminde kanaldan 02.00’de çıktım. Asmalımescit’te ulaştığımda saatler 03.00’ü gösteriyordu. Yılmadım, gideceğim yere ulaştım. Bir gün sonra cumartesi 04.30’da Tepebaşı’ndaki mekândan çıktığımda kapının önü trafikten ilerlemiyordu. Caddeye kadar yürüyüp oradan taksiye bindim. Taksim meydanı da farksızdı ve iğne atsanız yere düşmüyordu. Ve şu meşhur dönercilerin önü kuyruktu. İnanın yıllardır kendimi tutuyorum ama bu cumartesi saatler 05.30’u gösterirken yaramazlık yaptım ve ıslak hamburger kuyruğuna girdim. Sadece bir dükkâna sordum. Günlük satışları hafta sonu tabii 2 binin üzerindeymiş. Düşünün sadece bir dükkânın ıslak hamburger satışları. Yani öyle bir hastalık bu hamburger olayı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ