Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Röportajlar Bennu Yıldırımlar: "Hüznü sevmem hep pozitif düşünürüm"

        HT MAGAZİN

        ‘Gönül İşleri’ dizisinde Servet karakterini canlandıran başarılı oyuncu Bennu Yıldırımlar, Quality of Magazine Dergisi’ne samimi açıklamalarda bulundu.

        ‘Gönül İşleri’ dizisinde ablayı oynuyorsunuz. ‘Yaprak Dökümü’nde de ablaydınız. Bu durumu nasıl değerlendiriyorsunuz?

        Küçük kardeşi oynayacak yaşı geçtim artık. İşin esprisi bir yana, abla ya da kardeş... Sevdiğim rolleri oynuyorum.

        Dizide Sinem Kobal ile Selma Ergeç’e ablalık etmek nasıl bir duygu?

        Ben projelerde ablayı oynayan, gerçek hayatta kardeşsiz büyümüş olan bir çocuğum. Ablalık ya da kardeşlik duygusunu tatmış bir insan değilim ama arkadaşlarımla ilişkim kardeş kardeş devam ediyor. Kardeşlik duygusunu yakın arkadaşlarımla tadıyorum. Rollerde de böyle abla konumunda olduğunuzda, ister istemez kol kanat geriyorsunuz. Benim şansım, bugüne kadar uyumlu ekiplere ve güzel işlere denk düşmem oldu. Bunun keyfini yaşıyorum.

        ‘MÜZİĞE YATKINLIĞIM VAR’

        Dizilerde canlandırdığınız karakterler yüzünden “Sizi ne zaman gülerken göreceğiz?” diye twit atmış hayranlarınız...

        Ben hayatımı gülerek yaşıyorum ama seyirci bizleri role endeksli düşündüğünden kendimizi ifade etmek zor oluyor. Servet’in başına değişik durumlar geldiği için hüzünlü görebilirler ama beni bilen biliyor. Hüznü sevmem! Hep pozitif düşünürüm. Settekiler de bilir, sabahın erken saatinde çalışmaya başladığımızda pek neşeli oluyorum. Kendimi kontrol edemeyebiliyorum. Yönetmenim de “Senin rolün bu” diyerek hüzünlü bir sahne olduğunu hatırlatıyor.

        Tiyatro nasıl gidiyor? Sinema projeniz var mı?

        Şehir Tiyatroları’nda çalışmaya devam ediyorum ama şu an için bir projem yok. Güzel bir sinema projesinin içinde yer almak istiyorum.

        Müzik ya da şiir albümü yapmayı düşünür müsünüz?

        Tiyatroya müzikalle başladım. Müziğe karşı bir yatkınlığım var. Şiir gecelerinde yer aldım, şiir okudum. İleride böyle bir proje olur mu olmaz mı bilmiyorum. Müzik her zaman beni çeken taraftadır. “Keşke müzisyen olsaydım” diye içimden geçirdiğim olmuştur. İyi müzisyenlere gıptayla bakıyorum. Onları daha özgür görüyorum hayatta.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ