Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Diriliş Ertuğrul 59.bölüm fragmanı yayınlandı

        Her çarşamba yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisi, bu hafta ekranlardaki yerini almayınca izleyicileri tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Diriliş Ertuğrul bu hafta neden yayınlanmadı?

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL 59.BÖLÜM NEDEN YAYINLANMADI?

        Osmanlı İmparatorluğu'nun atası Ertuğrul Gazi ve Kayı Boyu'nun ilerleyişini konu alan Diriliş Ertuğrul dizisi bu hafta yayınlanmaması nedeniyle izleyicilerini üzdü. Neden yayınlanmadığını merak eden Diriliş Ertuğrul takipçileri, arama motorları üzerinden bu konu ile ilgili bilgi edinmeye çalıştı.

        Bu hafta UEFA Avrupa Ligi final maçının yayınlanacağı güne denk gelmesi nedeniyle ekranlardaki yerini alamayacak olan Diriliş Ertuğrul, 25 Mayıs Çarşambagünü kaldığı yerden devam edecek.

        Konuyla ilgili açıklama yapan film ekibi, "Diriliş Ertuğrul'un 59. bölümü önümüzdeki hafta UEFA Avrupa Ligi Final yayını nedeniyle 25 Mayıs'ta yayınlanacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz" ifadesindebulundu.

        DİRİLİŞ ERTUĞRUL ÖNCEKİ BÖLÜM FRAGMANI

        Ertuğrul'u at üzerinde savaşarken gördüğümüz ilk sahnede, Saadettin Köpek'in "Artık o bir kahraman değil, bir isyancı" sözleri duyuluyor. Ertuğrul'un ihanet ettiğini düşünen oba ahalisinin "Bize ihanet ettin Ertuğrul bey, Ertuğrul'u öldürün" diyerek saldırdığı ise ikinci sahne detaylarında görünüyor.

        Tuğtekin ile Noyan'ın ciddi birkavgaya tutuştuğu sonraki sahnede, Tuğtekin'in ciddi bir darbe aldığı gözlerden kaçmıyor.

        Sadettin Köpek'in adamına emir verdiği sahnede, "Ertuğrul'u iste vermezlerse otağlarını başlarına yık" dedikten sonra obaya saldırılar başlıyor.

        Ertuğrul'un hayalleri ve çabalarının bir çırpıda yok olması ise resmen an meselesi oluyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ